• Rits aan 2 kanten draagbaar - Kies een maat

Deelbare ritssluiting - Omkeerrits

Deelbare ritssluiting - Omkeerrits: Ritssluiting aan 2 kanten draagbaar

Fournituren - Ritssluitingen - Nieuwe rits nodig voor je jas of vest? Deze deelbare rits van YKK is voorzien van een zogenaamde omkeerschuiver. Hierdoor is de ritssluiting geschikt voor een jas of vest dat jij aan 2 kanten kunt dragen. Wanneer jij de kleding binnenstebuiten daait, hoef jij enkel de schuiver van de rits om te klappen. De rits heeft een vertanding van 5mm breed. De band en de vertanding van de rits zijn uitgevoerd in zwart - Kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Deelbare ritssluitingen hebben wij in allerlei varianten. Bestel Prym WONDERTAPE mee: daarmee kan echt iedereen een rits inzetten. Het plaktape lost op in de was: wat een uitvinding!

Omkeerbare ritssluiting.

Is jouw rits aan vervanging toe? Bestel deze omkeerbare jasrits om te vervangen in een jas of in een vest, dat jij aan 2 kanten kunt dragen. Deze ritssluiting valt onder de deelbare ritsen. Bij deelbare ritsen komen de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar bij het openen van de rits. Denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Een metalen rits is stevig en decoratief. De polyester band waar de rits aan is gezet, kun je bestellen in verschillende gedekte kleuren. Zo vind je altijd een rits die mooi past bij je jas of vest. Omdat de omkeerrits is voorzien van een draaibare schuiver, kan jij de rits aan beide kanten van het kledingstuk dragen.

Dubbel draagbare rits: maten en kleuren

De omkeerrits is uitgevoerd in zwart: dit geldt zowel voor de vertanding of als voor de band van de rits. De omkeerbare ritssluiting is uit voorraad leverbaar in 70, 80 of 90cm lengte. Selecteer de juiste maat in het selectiescherm. Wil jij deze ritssluiting in een andere maat of kleurstelling bestellen? Of heb jij grote aantallen van de ritssluiting nodig? Neem dan even CONTACT op voor de mogelijkheden.

Specificaties:

Spiraalrits, zwart, op polyester band. De juiste maat selecteer je in het selectiescherm - Meet een ritssluiting met een MEETLINT vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop voor de juiste maat. Verkoop per stuk.

Nog veel meer ritsen.

Is dit niet precies de rits die je in gedachten hebt? In onze webwinkel vind je diverse mogelijkheden. Zoek je een rits die je van 2 kanten kunt openen? Kijk dan bij Rits dubbel deelbaar. Het totale overzicht aan deelbare ritssluitingen vind je HIER: keus genoeg!

Lees onze ritsen blog.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits aan 2 kanten draagbaar - Kies een maat

  • Merk: YKK
  • Model:AE*800
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,75


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Stevige deelbare ritssluiting.Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding. Deze deelbar..

€7,75

Rits metaal deelbaar antiek goud grof - Kies een kleur

Rits metaal deelbaar antiek goud grof - Kies een kleur

Rits metaal deelbaar.Rits metaal deelbaar in antiek goud.Rits bestellen? Zoek je een rits voor een j..

€7,75

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

OPRUIMING: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig OP=OP

OPRUIMING: Rits dubbel deelbaar 2 schuivers zilverkleurig OP=OP

Metalen Rits Dubbel Deelbaar.Metalen Rits Dubbel Deelbaar met 2 schuivers.Fournituren: Jasrits. Zoek..

€8,50 €11,30

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits, fijn, extra fijn, fijne rits, extra fijne rits, fijne ritssluiting, extra fijne ritssluiting, metalen rits, metalen ritssluiting, rits metaal zilver, rits metaal zilverkleurig, rits zilverkleurig metaal, rits zilver metaal, ritssluiting zilverkleurig metaal, zilverkleurige ritssluiting, ijzeren rits, rits ijzer, omkeerrits, dubbel draagbare rits