• Naaikit met inhoud Grijs

Naaikit.

Naaikit voor naai- en verstelklusjes thuis. Een leuk setje om cadeau te geven of te krijgen, bijvoorbeeld aan een uitwonend kind of iemand die kleiner gaat wonen.

Een goed begin is het halve werk en dat geldt eens te meer voor een verstelklusje, zoals een knoop aanzetten, een sok stoppen of een broek langer of korter maken.. Als je voor je kunt beginnen eerst een half uur kwijt bent met je spulletjes bij elkaar te zoeken en er vervolgens achter te komen, dat je juist dat fijne schaartje wat je zo goed kon gebruiken, nergens meer kunt vinden, zakt de moed je bij voorbaat al in de schoenen. Reden te meer om je spullen allemaal netjes bij elkaar op te bergen. Zo raak je nooit meer iets kwijt en kun je in één oogopslag direct vinden en pakken wat je nodig hebt. En bovendien is dit handige naaikitje van Restyle zo mooi compact, dat je het gemakkelijk ergens neerzet waar je het zo kunt pakken als je het nodig hebt. Ook in de keuken of op tafel misstaat het naaikitje niet, vanwege de fraaie, vintage vormgeving.

Deze naaikit is bekleed met stof en sluit met door middel van een stevige rits. Het bolle deksel fungeert tevens als speldenkussen. Aan de zijkant van de naaikit is plek voor het meegeleverde metalen schaartje, zodat je ook die altijd bij de hand hebt. Hoewel de naaikit bekleed is met een mooie bedrukte stof, is de binnenzijde stevig zodat je niet bang hoeft te zijn dat het naaikitje van tafel valt. De binnenzijde is uiteraard gevoerd in een mooie, bijpassende voeringsstof.

De compacte naaikit is 15cm hoog en 28cm in doorsnee. De naaikit wordt geleverd met een startsetje aan fournituren: Zij bevat een metalen schaartje, een meetlint, verschillende kleuren naaigaren, een koker met naainaalden en een vingerhoed.

TIP: Geef je deze naaimand cadeau? Combineer deze dan met handige accessoires zoals een setje ingeregen naainaalden of een naaigarenvlecht. Zo heb je een prima cadeautje voor een vrijgezel of voor een kind dat wil beginnen met naaien.

Kleur: Grijs. Ook leverbaar in rood.

LET OP: Dessin kan afwijken van de afbeelding: je krijgt een bedrukt dessin geleverd in de kleur grijs die je bestelt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaikit met inhoud Grijs

  • Merk: Restyle
  • Model: OG00185-46
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €21,95
  • €16,46


Gerelateerde producten

Naainaalden Staal (naald en draad)

Naainaalden Staal (naald en draad)

Dat is handig: Naainaalden, waarbij de meest voorkomende kleuren garen al door het oog van de naald ..

€4,99

Naaigaren Vlecht

Naaigaren Vlecht

Een vlecht met verschillende kleuren naaigaren voor kleine naaiklusjes.Handig om in huis te hebben v..

€4,95

Tags: Naaimand, naaikoffer, naaikist, naaikistje, naaigerei, fournituren, opbergen, opbergbox, opbergkist, naaigerei opbergen, naaigerei sorteren, naaigerei opruimen, naaispullen opbergen, naaispullen opruimen, naaispullen sorteren, naaimandje, naaikistje, naaibox, naaiboxje, naaidoos, naaidoosje