Borduurloep.

Borduurloep om te gebruiken voor gedetailleerd werk, waarbij een goed zicht van belang is. Deze loep kun je gebruiken voor borduur- of naaiwerk, maar ook voor andere gedetailleerde klusjes zoals bijvoorbeeld het verzamelen van postzegels en munten of het werken met vele kleine onderdeeltjes, zoals schroefjes en moertjes.

Zeker als het daglicht je in de steek laat, valt het niet altijd mee om het telpatroon van je borduurwerk goed te lezen. Een leesbril is niet altijd een oplossing. Wat wel helpt is een vergrootglas: zo kun je duidelijk zowel de verschillende tekentjes in je patroon als de fijne draden van je borduurgaren en het linnen waarje op borduurt goed onderscheiden. De borduurloep beschikt over 2 lenzen: De grote lens vergroot 2x, het tweede lensje vergroot zelfs 4 x, voor als je even goed wilt kijken hoe iets precies in elkaar steekt. De borduurloep is voorzien van een handig koord, zo kun je de loep om je nek hangen zodat je die steeds bij de hand hebt wanneer nodig.

De borduurloep is gemaakt van stevig transparant kunststof.

Afmeting: doorsnede lens 2 x vergrotend 10cm ø, doorsnede lens 4 x vergrotend 4cm ø, totale lengte 21cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Borduurloep met Koord - BUDGET model

  • Merk: Restyle
  • Model:012.12
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €13,95
  • €10,00


Gerelateerde producten

Opbergdoos met vakken - Voor borduurgaren en fournituren

Opbergdoos met vakken - Voor borduurgaren en fournituren

Prym opbergdoos voor wol- of borduurgaren. Ideaal opbergmiddel voor handwerkgarens, diverse toebehor..

€12,50

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

VOORDELIGE Borduurring 14,5 cm

De borduurringen van Opry zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een ee..

€5,50

Tags: Fournituren, fournituren borduurloep, loep om te borduren, borduurloep, loep, loep om te borduren kopen, loep om te borduren bestellen, loep om te borduren online kopen, loep om te borduren Haarlem, loep om te borduren Amsterdam, borduurloep kopen, borduurloep bestellen, borduurloep online kopen, borduurloep online bestellen, borduurloep Haarlem, borduurloep kopen Haarlem, borduurloep Amsterdam, borduurloep kopen amsterdam, loep kopen, loep bestellen, loep online kopen, loep online bestellen, loep Haarlem, loep Amsterdam, loep kopen Haarlem, loep kopen Amsterdam, borduurloep, vergrootglas, vergrotende loep, loep 2 x vergroting, loep 8 x vergroting, loep 2 x vergrotend, loep 8 x vergrotend, loupe, borduurloupe, borduurloep met beugel, borduurloep met koord, loep met beugel, loep met koord, loupe met beugel, loupe met koord