• VOORDEELPAK: Rimpelelastiek 20 meter

Elastisch Naaigaren

Elastisch Naaigaren – Rimpelelastiek voor smockwerk.

Fournituren – Naaigaren Elastiek. Elastisch naaigaren kan jij voor meerdere doeleinden gebruiken. De meest gebruikte toepassing voor rimpelelastiek is zogenaamd smockwerk. Hierbij breng jij meerdere banen in de stof aan die gerimpeld zijn. Dit geeft een mooi en romantisch effect. Daarnaast kan jij rimpelelastiek gebruiken als meeloopgaren bij brei- of haakwerk. Voordeelklos Rimpelelastiek 20 meter – Kies uit Wit of Zwart.

Rimpelelastiek van Gütermann is in nog meer kleuren verkrijgbaar dan deze voordelige variant van Elasta. Smocken kan ook met behulp van speciaal smock-elastiek. Voor breiwerk kun jij ook transparant meebrei-elastiek bestellen. Vergeet je het naaigaren niet?

Smocken met elastiek

Smockwerk is een traditionele en tijdloze naaitechniek. Smockwerk wordt veel gebruikt in baby- en kinderkleding, maar ook voor een romantische blousje of voor een leuke wijde rok is het een leuk en origineel accent. Smocken doe jij met behulp van elastisch garen, ook wel rimpelelastiek genoemd.

Hoe werkt rimpelelastiek?

Het rimpelelastiek spoel je op het onderspoeltje. Voor het bovengaren gebruik jij normaal naaigaren. Je rolt het rimpelelastiek handmatig op een naaimachinespoeltje. Zorg ervoor dat het elastiekgaren licht wordt uitgerekt bij het oprollen. Plaats het spoeltje in de naaimachine en span de bovendraad in met normaal naaigaren. Nu stik jij voorzichtig op de aangegeven lijnen van jouw patroon. Als je klaar bent, zal je zien dat de stof mooi aangerimpeld wordt. Ook voor een gerimpelde rok, die jij aan een strakke tailleband of elastische band wilt stikken, kun jij dit rimpelelastiek gebruiken.

Strakke gebreide boorden

Rimpelelastiek is ook geschikt als meeloopgaren bij brei- en haakwerk. Wil jij mooie strakke boorden en manchetten aan een zelfgebreide trui? Laat het rimpelelastiek dan meelopen op de breipen: hierdoor blijven de boorden beduidend langer in model.

Specificaties:

Samenstelling: 48% polyamide, 52% elastodiene. Looplengte: 20 meter. Kleur: Wit of Zwart – Selecteer de kleur in het selectiescherm. Wasbaar tot 60°.

Alles over Naaigaren:

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar vind je uitgebreide informatie over de verschillende soorten naaigaren.

Anders nog iets?

  • Gütermann Elastiek Garen: Kies een kleur
  • Transparant meebrei-elastiek
  • Smock Elastiek per meter
  • Voordelig Naaigaren – Voordeelklos 500 meter

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VOORDEELPAK: Rimpelelastiek 20 meter

  • Merk: Elasta
  • Model: K180
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,60
  • €1,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Brei-Elastiek

Brei-Elastiek

Brei-elastiek.Brei-elastiek gebruik je in boorden en manchetten van gebreid goed: het zorgt ervoor d..

€3,95

Rimpel Elastiek 10 meter - Kies een kleur

Rimpel Elastiek 10 meter - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€1,60

VOORDELIG Naaigaren 500 meter

VOORDELIG Naaigaren 500 meter

Voordelig Naaigaren.Voordelig Naaigaren: Polyester Naaigaren voor de laagste prijs!Fournituren: Naai..

€2,39 €3,19

Tags: naaigaren, Gutermann naaigaren, machine garen, machinegaren, garen, Gütermann garen