• AANBIEDING: Wolnaalden met stompe punt

Grote stompe naalden.

Grote stompe naalden voor brei- en haakwerk.

Fournituren: Wolnaalden Voordelige Keus. Deze goedkope wolnaalden hebben een groot oog en een stompe punt en zijn bedoeld om brei- of haakwerk af te hechten of in elkaar te zetten. Je ontvangt 2 verschillende wolnaalden, beide met een groot oog voor dikker en dunner haakgaren of breiwol. De naalden hebben een stompe punt, zodat de wol of katoen niet beschadigt bij het naaien of afwerken. Verkoop per set van 2 stuks.

Bij Bink Fournituren hebben wij een uitgebreid assortiment aan naalden, zodat jij altijd de set kunt kiezen die voor jouw doel het meest geschikt is. Zo verkopen wij wolnaalden ook in een kunststof versie voor kinderen of in een nikklvrije uitvoering. Toch liever wolnaalden van een A-merk? Kies dan de variant van Prym. De wolnaalden van Clover tenslotte hebben een oog dat jij kunt openen en sluiten, zodat ook hele dikke draden of los gesponnen wol er doorheen kunnen.

Wat zijn wolnaalden?

Wolnaalden, die ook wel smyrnanaalden worden genoemd, hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. Ze hebben een groot oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen.

Voor dik of dunner garen.

De verpakking bevat 2 stalen naalden, zodat je voor iedere draaddikte de juiste naald kunt kiezen. Je ontvangt en grote naald van 7cm lang en een kleinere naald van 5cm lang. De punt van de wolnaald is stomp zodat jij de wol niet kunt beschadigen. Deze versie van Opry is van prima kwaliteit, maar extra voordelig geprijsd.

Specificaties:

Materiaal: Staal. Verkoop per set van 2 naalden. Afmeting: 70x 2,4mm - 50x1,9mm. Stompe punt, groot oog.

Welke naald wil jij?

Wij bieden jou onder deze tekst nog wat alternatieven waar jij uit kunt kiezen. Voor kinderen bestel je bij ons plastic wolnaalden. Heb jij last van een nikkelallergie? Bestel dan onze nikkelvrije wolnaalden. De naalden van Prym zijn van hoogwaardige kwaliteit - de wolnaalden van Clover tenslotte bevatten een zogenaamd vergrendeloog, waardoor jij de wol gemakkelijk in kunt rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Wolnaalden met stompe punt

  • Merk: Opry
  • Model: B224.119
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,45
  • €1,85


Gerelateerde producten

Wolnaalden Met Vergrendel Oog

Wolnaalden Met Vergrendel Oog

Twee Clover wolnaalden met vergrendeloog.Door het oog van de naald te ontgrendelen, is deze naald ge..

€5,60

Kunststof wolnaalden

Kunststof wolnaalden

Deze set kunststof wolnaalden van Prym gebruik je voor het afmaken van je haak- en breiwerk. De naal..

€3,00

Wolnaalden Nikkelvrij

Wolnaalden Nikkelvrij

Nikkelvrije wolnaalden.Nikkelvrije wolnaalden hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhec..

€2,29

Tags: Wolnaalden, stompe naalden, breinaald, smyrnanaald, borduurnaald, tapisserienaald, wol, breien, haken