• GOEDKOOP: Wolnaalden met en zonder punt

2 Naalden met groot oog

2 Naalden met groot oog voor brei- en haakwerk.

Fournituren: Wolnaalden Voordelige Keus. Deze goedkope wolnaalden hebben een groot oog en zijn bedoeld om brei- of haakwerk af te hechten of in elkaar te zetten. Je ontvangt 2 wolnaalden voor haakgaren of breiwol. Eén van de naalden heeft een stompe punt, zodat de wol of katoen niet beschadigt bij het naaien of afwerken. De andere naald heeft juist wel een punt en gebruik je bijvoorbeeld voor stopwerk. Verkoop per set van 2 stuks.

Bij Bink Fournituren hebben wij een uitgebreid assortiment aan naalden, zodat jij altijd de set kunt kiezen die voor jouw doel het meest geschikt is. Zo verkopen wij wolnaalden ook in een kunststof versie voor kinderen of in een NIKKELVRIJE uitvoering. Toch liever wolnaalden van een A-merk? Kies dan de variant van Prym. De wolnaalden van Clover tenslotte hebben een oog dat jij kunt openen en sluiten, zodat ook hele dikke draden of los gesponnen wol er doorheen kunnen.

Wat zijn wolnaalden?

Wolnaalden, die ook wel smyrnanaalden worden genoemd, hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. Ze hebben een groot oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen. En stopnaald die jij gebruikt voor het stoppen van een gaatje heeft juist wel een punt, zodat jij eenvoudig kunt mazen.

Een wolnaald - wat is dat eigenlijk?

De punt van een wolnaald is stomp zodat jij de wol niet kunt beschadigen. Een wolnaald heeft een groot oog, zodat jij jouw haakgaren of breiwol er gemakkelijk door kunt rijgen. Deze versie van is van prima kwaliteit, maar extra voordelig geprijsd. De 2de naald in de verpakking heeft een scherpere punt.

Specificaties:

Materiaal: Staal. Verkoop per set van 2 naalden. Lengte: 52mm. Groot oog. Eén stompe naald en één naald met punt.

Welke naald wil jij?

Wij bieden jou onder deze tekst nog wat alternatieven waar jij uit kunt kiezen. Voor kinderen bestel je bij ons plastic wolnaalden. Heb jij last van een nikkelallergie? Bestel dan onze nikkelvrije wolnaalden. De naalden van Prym zijn van hoogwaardige kwaliteit - de wolnaalden van Clover tenslotte bevatten een zogenaamd vergrendeloog, waardoor jij de wol gemakkelijk in kunt rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Wolnaalden met en zonder punt

  • Merk: Opry
  • Model:B224.119
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,99


Gerelateerde producten

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

4 Kunststof wolnaalden - Met gebogen punt

Plastic naalden met gebogen punt.Plastic naalden met gebogen punt voor makkelijk oppakken van steken..

€2,50

Tags: Wolnaalden, stompe naalden, breinaald, smyrnanaald, borduurnaald, tapisserienaald, wol, breien, haken