• OPRUIMING: Wasnet wit 50 x 70 cm - OP=OP

Waszak.

Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.

Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Het grote wasnet is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wassen, maar wordt deze tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen in de trommel of door ritsen of knopen van je andere kleding. Dit wasnet is extra groot, maar liefst 50 x 70cm dus ongeveer de maat van een kussensloop. Hierdoor kun je er meerdere stuks tegelijk in wassen of de waszak gebruiken voor grotere items, zoals vitrages en overgordijnen. Verkoop per stuk; afmeting: 50 x 70cm. Wasbaar tot 60°.

Wasnetten bestaan in meerdere maten. Een groot model zoals deze, maar ook kleinere modellen voor enkele stuks. Er bestaat zelfs een wasnet speciaal voor je beugelbeha.

Gebruik van een waszak.

Door het gebruik van een waszak of wasnet voorkom je beschadigingen aan kwetsbare kleding en lingerie in de wasmachine. Een wasnet beschermt bijvoorbeeld jouw kwetsbare truitje van merinowol dat je alleen op een wolwasprogramma mag wassen. Het wasnet voorkomt dat andere kledingstukken in de machine kunnen blijven haken of klitten. Bovendien zal het wasnet het wasgoed beschermen tegen oneffenheden in de trommel van je machine. De wasnetten van Prym zijn er in 3 maten, dit is het grootste model van 50 x 70cm.

Verdekte rits.

Het wasnet beschermt de kleding tegen beschadigingen in de trommel. Het is zo geweven dat je wasmiddel en het water prima zijn gang kunnen gaan. De speciaal verdekte ingenaaide rits heeft een extra zoompje, waar je de trekker van de rits onder kunt klemmen, zodat deze geen ander wasgoed kan beschadigen of zelf kapot kan gaan. Dit extra grote model van 50 x 70cm wordt vooral gebruikt voor grotere kledingstukken zoals kwetsbare wollen truien. Maar je kunt het vanwege de ruime afmeting ook prima gebruiken voor het wassen van vitrages, valletjes, overgordijnen en damasten tafellakens. Nadat je de waszak hebt gebruikt, kun je die even ergens overheen hangen om te laten drogen. Daarna kun je de waszak opvouwen en bewaren voor de volgende wasbeurt, bijvoorbeeld in de lade van je wasmachine of in de buurt van de wasmand.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 50 x 70cm. Wasbaar tot 60°.

Andere maten:

Prym biedt wasnetten aan in verschillende afmetingen: Naast dit grote model van 50 x 70cm kun je 2 andere versies bestellen van 28 x 38cm en 20 x 25cm. Ook is er een set beschikbaar met 3 verschillende maten. En wat dacht je van het speciale BH wasnet? Daarmee bescherm je ook je beugelbeha’s tijdens het wassen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Wasnet wit 50 x 70 cm - OP=OP

  • Merk: Prym
  • Model:968475
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,00
  • €6,95


Gerelateerde producten

OPRUIMING: Wasnet wit 28 x 38 cm - OP=OP

OPRUIMING: Wasnet wit 28 x 38 cm - OP=OP

Waszak.Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tij..

€3,95 €6,20

OPRUIMING: Wasnetten 20x25cm 2 stuks - OP=OP

OPRUIMING: Wasnetten 20x25cm 2 stuks - OP=OP

Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding ..

€5,00 €7,90

Tags: Wasnet, wasnetje, waszak, kwetsbaar wasgoed, fijnwas, fijne was, lingerie wassen, beha wassen, bh wassen, waszakje, waszakjes, grote waszak, groot wasnet, grote wasnet, veilig wassen, sloop, kussensloop, lingerie wassen, ondergoed wassen, gordijnen wassen, vitrage wassen