• OPRUIMING: Wasnet wit 28 x 38 cm - OP=OP

Waszak.

Waszak: beschermt fijn wasgoed in de wasmachine.

Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens het wassen. Het wasnetje is geweven in een fijnmazig stramien: hierdoor kunnen wasmiddel en water gemakkelijk bij de kleding komen tijdens het wassen, maar wordt deze tegelijkertijd beschermd tegen beschadigingen in de trommel of door ritsen of knopen van je andere kleding. Dit wasnet heeft een afmeting van 28 x 38cm dus ongeveer de maat van twee vellen papier. Hierdoor kun je er bijvoorbeeld twee truitjes inwassen of meerdere stuks lingerie en fijn ondergoed. Verkoop per stuk; afmeting: 28 x 38cm. Wasbaar tot 60°.

Wasnetten bestaan in meerdere maten. Een medium model zoals deze, maar ook een kleiner model voor enkele stuks of een extra grote uitvoering voor gordijnen. Er bestaat zelfs een wasnet speciaal voor je beugelbeha.

Gebruik van een waszak.

Door het gebruik van een waszak of wasnet voorkom je beschadigingen aan kwetsbare kleding en lingerie in de wasmachine. Een wasnet beschermt bijvoorbeeld jouw kwetsbare truitje van merinowol dat je alleen op een wolwasprogramma mag wassen. Het wasnet voorkomt dat andere kledingstukken in de machine kunnen blijven haken of klitten. Bovendien zal het wasnet het wasgoed beschermen tegen oneffenheden in de trommel van je machine. De wasnetten van Prym zijn er in 3 maten, dit is het middelste model van 28 x 38cm.

Verdekte rits.

Het wasnet beschermt de kleding tegen beschadigingen in de trommel. Het is zo geweven dat je wasmiddel en het water prima zijn gang kunnen gaan. De speciaal verdekte ingenaaide rits heeft een extra zoompje, waar je de trekker van de rits onder kunt klemmen, zodat deze geen ander wasgoed kan beschadigen of zelf kapot kan gaan. Dit medium model van 28 x 38cm wordt vooral gebruikt voor het wassen van enkele stuks, zoals kwetsbare wollen truitjes of vestjes. Maar je kunt het vanwege de afmeting ook prima gebruiken voor het wassen van lingerie, nachtkleding of fijne hemdjes. Nadat je de waszak hebt gebruikt, kun je die even ergens overheen hangen om te laten drogen. Daarna kun je de waszak opvouwen en bewaren voor de volgende wasbeurt, bijvoorbeeld in de lade van je wasmachine of in de buurt van de wasmand.

Specificaties:

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 28 x 38cm. Wasbaar tot 60°.

Andere maten:

Prym biedt wasnetten aan in verschillende afmetingen: Naast dit model van 28 x 38cm kun je 2 andere versies bestellen van 50 x 70cm en 20 x 25cm. Ook is er een set beschikbaar met 3 verschillende maten. En wat dacht je van het speciale BH wasnet? Daarmee bescherm je ook je beugelbeha’s tijdens het wassen!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Wasnet wit 28 x 38 cm - OP=OP

  • Merk: Prym
  • Model:968480
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,20
  • €3,95


Gerelateerde producten

OPRUIMING: Wasnet wit 50 x 70 cm - OP=OP

OPRUIMING: Wasnet wit 50 x 70 cm - OP=OP

Waszak.Waszak: beschermt wasgoed in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding tijdens ..

€6,95 €9,00

OPRUIMING: Wasnetten 20x25cm 2 stuks - OP=OP

OPRUIMING: Wasnetten 20x25cm 2 stuks - OP=OP

Waszakjes.Waszakjes: beschermen lingerie in de wasmachine.Waszakken beschermen je kwetsbare kleding ..

€5,00 €7,90

Tags: Wasnet, wasnetje, waszak, kwetsbaar wasgoed, fijnwas, fijne was, lingerie wassen, beha wassen, bh wassen, waszakje, waszakjes, grote waszak, groot wasnet, grote wasnet, veilig wassen, sloop, kussensloop, lingerie wassen, ondergoed wassen, gordijnen wassen, vitrage wassen