• Tornmesje om stiksel door te snijden - Ergonomisch tornmesje klein

Ergonomisch tornmesje.

Ergonomisch tornmesje om stiksels los te tornen met een speciaal ergonomisch handvat.

Een tornmesje is onmisbaar in je naaimand. Met dit handzame mesje van Prym haal je probleemlos stiksels en naden los of verwijder je gemakkelijk etiketten uit kleding.

Prym heeft een speciale lijn met ergonomische producten. Bij deze artikelen is zeer uitgebreid gekeken naar het design van het gereedschap. Dit tornmesje is voorzien van een speciale ergonomische handgreep. De handgreep beschikt over zogenaamde 'kom-grepen' waardoor je vingers zich precies om het handvat sluiten. Door het speciale anti-slip oppervlak hoef je geen extra druk te zetten om het ergonomische tornmesje vast te houden en te gebruiken. Hierdoor wordt je hand aanmerkelijk minder belast dan bij een reguliere uitvoering, ook als je heel veel tornwerk achter elkaar moet verrichten. Het beschermkapje van het tornmesje kun je, wanneer je het tornmesje gebruikt, onderaan de handgreep steken. Hierdoor wordt het handvat verlengd, waardoor je ook moeilijk bereikbare stiksels kunt loshalen.

Dit ergonomische tornmesje is ideaal als je zelf veel kleding maakt of voor professioneel gebruik in een naai- of verstelatelier. Het zal ervoor zorgen dat je veel minder moe wordt van het tornwerk en zal op de lange duur mogelijke klachten aan je hand of de pezen van je onderarm voorkomen. Je kunt gemakkelijk een koordje aan het tornmesje bevestigen. Hierdoor hang je het om je hals, zodat je het altijd bij de hand hebt als je het nodig hebt. Wel even het beschermkapje erop doen: veiligheid boven alles!

Afmeting: 9cm lang. Materiaal handvat: Kunststof met sofmateriaal. Het tornmesje zelf is van staal.

Deze kleine variant is vooral geschikt voor lichtere stoffen en fijn garen. Ook verkrijgbaar in een kleine versie voor zware stoffen, zoals canvas, denim en meubelstoffen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tornmesje om stiksel door te snijden - Ergonomisch tornmesje klein

  • Merk: Prym
  • Model:610931
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,20


Gerelateerde producten

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje.Draadschaartje van Prym met ergonomisch design. Dit speciale ergonomische draadschaar..

€18,50

Tornmesje om stiksel door te snijden - Ergonomisch tornmesje groot

Tornmesje om stiksel door te snijden - Ergonomisch tornmesje groot

Ergonomisch tornmesje.Ergonomisch tornmesje om stiksels los te tornen met een speciaal ergonomisch h..

€7,90

Tags: Tornmesje, mesje, mesje voor stiksels, mesje voor naden, stiksel loshalen, stiksels loshalen, naad loshalen, naden loshalen, tornen, lostornen, lossnijden, snijmesje