Titanium Hobbyschaartje.

Titanium Hobbyschaartje, geschikt voor het knippen van zeer veel materialen.

Een hobbyschaar is naast het knippen van stof, wol en vilt ook geschikt voor het knippen van papier, karton, folie en andere materialen. Kijk waar je de schaar voor wilt gebruiken en bepaal op basis daarvan het formaat. Ben je van plan om de schaar zeer uiteenlopend te gaan gebruiken, dus bijvoorbeeld om zowel stof als karton en plastic te gaan knippen, dan is dit titaniumschaartje een goede keus. De zeer robuuste messen van een titaniumschaar zorgt ervoor dat je bijna elk materiaal kunt knippen. Bovendien kun je, bij bijvoorbeeld knutselklusjes, een titaniumschaar zeer eenvoudig ontdoen van eventuele lijmresten.

Deze zeer scherpe schaar van titanium knipt moeiteloos papier, plastic, karton, stof en nog veel meer materialen. De titaniumcoating zorgt voor extreem robuuste schaarbladen en gemakkelijke verwijdering van lijmresten. Je hebt geen last van plakband en lijm, kleefstof van plakband en de schaar is vrij van corrosie en roest. Daarnaast ligt de het schaartje door dit materiaal licht in de hand. De snijbladen zijn van edelstaal, de soft handgrepen van kunststof.

Een klein model voor het precies en fijn werk: het schaartje heeft een afmeting van 13cm (5"), dus een mooi model als je fijn en precies werk hebt. Het schaartje past prima in een lade, je naaidoos of het vakje van je naaimachine. Toch liever een grotere schaar? Deze speciale titanium hobbyschaar is ook verkrijgbaar in 18 en 21cm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schaar Titanium 13 cm

  • Merk: Prym
  • Model:610550
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,90


Gerelateerde producten

Naaigaren Vlecht

Naaigaren Vlecht

Een vlecht met verschillende kleuren naaigaren voor kleine naaiklusjes.Handig om in huis te hebben v..

€4,95

Tags: Schaar, huishoudschaar, universele schaar, universeel, titanium, titanium schaar, sterke schaar, corrosie, roest