• Super Elastiek 7 mm Zwart - 3 meter

Fournituren: Zwart Elastiek - extra rekbaar

Fournituren: Zwart Elastiek - extra rekbaar en van A-kwaliteit

Fournituren: Stevig maar zeer rekbaar zwart elastiek kopen? Superelastiek van Prym gebruik je voor (het vervangen van) elastiek in ondergoed ensportkleding, maar is ook zeer goed te gebruiken als elastiek voor een ander doel. Bij Prym weet jij je altijd van de kwaliteit van een A-merk. Ook het zwarte Super Elastiek is wasbaar tot 95°, dus geschikt voor hygiënische en medische toepassingen - Superelastiek wordt vooral gebruikt voor toepassingen waar sprake is van een hoge belasting van het elastiek. Het zwarte superelastiek wordt geleverd per 3 meter elastiek op een kaart.

Elastiek verkopen wij bij Bink Fournituren in allerlei soorten en varianten - ook in BUDGET-versie. Dit superelastiek is ook leverbaar in wit. Voor het doorrijgen van elastiek gebruik je het beste een handige rijgnaald. En vergeet je niet om een setje NAAIMACHINENAALDEN mee te bestellen?

Super Elastiek 7mm.

Superelastiek van Prym is stevig en zeer rekbaar - Superelastiek is voor alle toepassingen te gebruiken, waarbij sprake is van een hoge belasting van het elastiek. Het elastiek is zeer rekbaar – de breedte van 7mm maakt dit een ideaal elastiek voor sportkleding en in tunnels van broeken of werkkleding. Dit elastiek is een zogenaamde gevlochten elastieksoort: dit betekent dat er gebruik is gemaakt van gelijkmatige verdeelde gummidraden voor een optimale en blijvende rek.

Zeer rekbaar elastiek - Wasbaar tot 95°.

Zoek jij een goede kwaliteit elastiek, die goed bestand is tegen hoge belasting en dat regelmatig gewassen kan worden? Prym super elastiek is wasbaar tot 95°, dus geschikt voor medische en hygiënische toepassingen. Het elastiek blijft mooi, ook na vele keren wassen. Goed om te weten: Prym laat haar elastiek produceren onder een zogenaamd OekoTex Label: dat betekent dat er gewerkt wordt volgens de hoogste eisen met betrekking tot milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid. Heb jij vaak wit elastiek nodig? Bestel dan DEZE Prym voordeelverpakking met 10 meter elastiek direct mee: dan kan jij voorlopig vooruit.

Specificaties:

Samenstelling: 59% polyester, 41% elastodiene. Kleur: Zwart. Wasbaar tot 95°. Je ontvangt een kaart met 3 meter zeer rekbaar elastiek.

Elastiek in soorten en maten

Kijk en vergelijk: we hebben meerdere soorten elastiek voor jou - in zwart en in WIT. Ga je het elastiek door een tunneltje rijgen? Een setje rijgnaalden bespaart jou tijd én ergernis!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Super Elastiek 7 mm Zwart - 3 meter

  • Merk: Prym
  • Model:910252
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,60


Gerelateerde producten

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden van Prym met een goudkleurig oog, voor het doorrijgen van elastiek of koord.Geen gedoe m..

€4,10

Insteker voor elastiek en bandjes

Insteker voor elastiek en bandjes

Set instekers. Met deze handige set instekers is het inrijgen van elastiek of koord geen probleem m..

€6,20

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Fournituren: Smal Elastiek.Fournituren: Smal Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Ondergoed Elastiek k..

€4,10

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Fournituren: Zwart Elastiek.Aanbieding Fournituren: Zwart Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Zwart o..

€4,10

Tags: Superelastiek, Prym, rekbaar, super