• Elastiek Standaard 12 mm Zwart

Fournituren: Zwart elastiek 12mm.

Fournituren: Zwart elastiek 12mm - A-kwaliteit

Fournituren: Elastiek voor donkere kleding kopen? Dit zwarte elastiek is iets meer dan 1 centimeter breed. Je gebruikt het standaard elastiek van Prym als elastiek in ondergoed en andere kleding, maar is ook zeer goed te gebruiken als elastiek voor een ander doel. Bij Prym weet jij je altijd van de kwaliteit van een A-merk. Dit Prym Elastiek is wasbaar tot 95°, dus geschikt voor hygiënische en medische toepassingen. Dit directoire-elastiek wordt geleverd per 2 meter elastiek op een kaart.

Elastiek verkopen wij bij Bink Fournituren in allerlei soorten en varianten - ook in BUDGET-versie. Ditzelfde elastiek is ook leverbaar in wit. Voor het doorrijgen van elastiek gebruik je het beste een speciale insteker. En vergeet je niet om een setje NAAIMACHINENAALDEN mee te bestellen?

Standaard Elastiek 12mm.

Standaard elastiek van Prym is soepel en stevig en voor alle toepassingen te gebruiken. Het elastiek is zeer rekbaar en mooi smal, 12mm breed en dus goed geschikt onderkleding, sportkleding en in tunnels van broeken of sportkleding. Dit elastiek is een zogenaamde gevlochten elastieksoort: dit betekent dat er gebruik is gemaakt van gelijkmatige verdeelde gummidraden voor een optimale en blijvende rek.

Kwaliteits Elastiek - Wasbaar tot 95°.

Zoek jij een goede kwaliteit elastiek, die goed bestand is tegen regelmatig wassen? Prym standaard elastiek is wasbaar tot 95°, dus geschikt voor medische en hygiënische toepassingen. Het ondergoedelastiek blijft mooi, ook na vele keren wassen. Goed om te weten: Prym laat haar elastiek produceren onder een zogenaamd OekoTex Label: dat betekent dat er gewerkt wordt volgens de hoogste eisen met betrekking tot milieuvriendelijkheid, huidverdraagzaamheid en duurzaamheid. Heb jij ook regelmatig smal, wit elastiek nodig? Kies dan voor DEZE Prym voordeelverpakking met 10 meter elastiek.

Specificaties:

Samenstelling: 70% polyester, 30% elastodiene. Kleur: Zwart. Wasbaar tot 95°. Je ontvangt een kaart met 2 meter elastiek.

Elastiek in soorten en maten

Kijk en vergelijk: we hebben meerdere soorten elastiek voor jou -in WIT of zwart. Ga je het elastiek door een tunneltje rijgen? Een setje instekers voor elastiek bespaart jou tijd én ergernis!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastiek Standaard 12 mm Zwart

  • Merk: Prym
  • Model:911419
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,10


Gerelateerde producten

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden van Prym met een goudkleurig oog, voor het doorrijgen van elastiek of koord.Geen gedoe m..

€4,10

Insteker voor elastiek en bandjes

Insteker voor elastiek en bandjes

Set instekers. Met deze handige set instekers is het inrijgen van elastiek of koord geen probleem m..

€6,20

Elastiek Standaard 12 mm Wit

Elastiek Standaard 12 mm Wit

Fournituren: Plat elastiek 12mm.Fournituren: Plat elastiek 12mm - A-kwaliteitFournituren: Elastiek v..

€4,10

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Fournituren: Zwart Elastiek.Aanbieding Fournituren: Zwart Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Zwart o..

€4,10

Tags: Standaard elastiek, Prym, elastiek, ondergoed