Snijmat A2

Snijmat A2 Opvouwbaar – Onderlegger om stof te snijden

Fournituren – Stof snijden met rolmes en snijmat. Deze snijmat gebruik jij als onderlegger, wanneer je aan de slag gaat met het rolmes. Als je stof gaat snijden met een rolmes, is een goede snijmat onmisbaar. Deze mat is zo ontwikkeld dat ze zacht genoeg is om het mes te beschermen en stevig genoeg om te diepe insnijdingen te verhinderen. Zo bereik je een optimaal resultaat zonder de ondergrond waar je op werkt te beschadigen. Bovendien blijft het mes lekker lang scherp en hoef je dit niet steeds te vervangen. De snijmat is opvouwbaar en daarom gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. Afmeting: 45 x 60cm. Verkoop per stuk.

De rolmessen voor stof, die jij bij ons kunt bestellen, zijn van Clover; jij kunt je verzekerd weten van de beste, Japanse kwaliteit. De messen en reservemessen zijn in verschillende maten leverbaar.

Stof snijden met een rolmes

Een rolmes is ideaal als je veel werkt met verschillende lapjes en formaten stof. Denk bijvoorbeeld aan het herhaaldelijk snijden van patronen of het werken met veel verschillende afmetingen stof. Naai je veel kleding of maak je graag een quilt, dan is een rolmes echt een waardevolle aanvulling op je materiaal. Je snijdt niet alleen sneller dan je knipt, het resultaat is ook gelijkmatiger en je maakt strakkere lijnen.

Japans mes op goede ondergrond

De rolmessen van Clover zijn van zeer goede, Japanse kwaliteit. Wij leveren rolmessen in 45mm voor standaard werk en in 28mm voor fijner en meer gedetailleerd werk. Uiteraard leveren we ook de reservemessen om je mes te kunnen vervangen als het bot wordt. Gebruik het rolmes in combinatie met deze snijmat van Prym voor meer en langer plezier van je rolmes.

Gemakkelijk opbergen en meenemen

Je kunt de snijmat voor het rolmes opvouwen en daardoor gemakkelijk verplaatsen, meenemen of opbergen. De mat is voorzien van een duidelijke schaalopdruk, speciaal voor de quil(s)ters onder ons. De schaalopdruk is weergegeven in centimeters. In uitgevouwen toestand is de afmeting 45x60cm(A2). In opgevouwen toestand is de afmeting 30x45cm(A3). Heb je minder werkruimte, dan kun je de snijmat ook gewoon in opgevouwen toestand gebruiken. De snijmat is gemaakt van hoogwaardig synthetisch, zelf herstellend materiaal en de onderzijde is voorzien van antislip, zodat jouw mat niet wegglijdt als je aan het snijden bent.

Specificaties:

Samenstelling: Zelfherstellend kunststof. Afmeting: 45 x 60cm. Kleur: Turquoise. Verkoop per stuk.

Japanse rolmessen:

Voor een rolmes of een reservemes voor jouw rolmes bestel jij de stofmessen van Clover: Japanse A-kwaliteit!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Onderlegger voor rolmes - Opvouwbare snijmat 45 x 60cm

  • Merk: Prym
  • Model:611465
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €49,95


Gerelateerde producten

Rolmes 28mm

Rolmes 28mm

Rolmes.Rolmes voor het snijden van stof: ideaal als je veel werkt met verschillende stoffen en patro..

€14,00

Rolmes 45mm

Rolmes 45mm

Rolmes.Rolmes voor het snijden van stof: ideaal als je veel werkt met verschillende stoffen en patro..

€18,00

Reserve Rolmes 45 mm

Reserve Rolmes 45 mm

Rolmes Reservemes.Rolmes Reservemes om je mes te vervangen als het bot wordt.Een rolmes is ideaal al..

€6,50

Reserve Rolmessen 28mm 2 stuks

Reserve Rolmessen 28mm 2 stuks

Rolmes Reservemes.Rolmes Reservemes om je mes te vervangen als het bot wordt.Een rolmes is ideaal al..

€7,95

Tags: rolmes, Rolmes kopen, rolmes bestellen, Rolmes online, snijmes, Clover, Clover rolmes, Clover rotary cutter, quilten, quiltmes, mes voor stof, pizzames, pizzaroller, reserve rolmes, vervangmes, rolmes vervangen, rolmes bot, snijmes bot, stofmes bot, snijmat, snijblad, mat voor rolmes