Onzichtbare BH bandjes

Onzichtbare BH bandjes bij blote schouders

Fournituren – BH bandjes bij elkaar houden. Een zomerse look, een chique feestje of gewoon een warme dag: er zijn redenen genoeg voor een outfit met blote schouders. Maar dan wil jij natuurlijk geen BH bandjes die onder jouw top vandaan glippen. Ook wanneer jouw shirt, jouw bovenarmen mooi vrij laar, wil jij natuurlijk geen afdruk op jouw schouders van waar jouw BH bandjes hebben gezeten. Prym heeft hier een handige oplossing voor. De BH Schouderband Fix is een smal bandje van transparante kunststof. Haak het elastische bandje tussen jouw BH bandjes: de bandjes worden naar elkaar getrokken en komen kruislings op jouw rug. Hierdoor zijn de bandjes niet langer zichtbaar onder jouw shirt. Universeel toepasbaar. Kleur: Transparant. Verkoop per stuk.

Afzakkende BH-bandjes kun jij ook vastzetten met schouderbandhouders. Voor een shirt, dat jouw rug volledig vrijlaat, kun jij ook kiezen voor een BH sluiting voor een lage rug - verkrijgbaar in wit en zwart. Of gebruik de handige transparante BH Clip Fix. Wil jij niet ‘tonen’ onder een strak shirt? Makkelijk op te lossen met tepelstickers. Zit jouw BH net iets te strak? Kies dan HIER voor een bijpassende BH verlenger.

Blote schouders?

Een mouwloos topje geeft extra bewegingsvrijheid. Lekker, hè? Die warme zon op jouw blote schouders. Met een Prym Schouderband Fix kun jij de schouderbandjes van jouw beha gemakkelijk fixeren op het midden van jouw rug.

Hoe werkt dat dan?

Haak de gespen van de transparante schouderband fix aan de bandjes van jouw BH. Het elastische bandje fixeert de schouderbandjes kruislings op jouw rug. Zo voorkom jij een lelijk zichtbaar bandje of witte strepen op jouw rug. Op die zomerparty of die speciale bruiloft steel jij straks de show in jouw mouwloze glamourtop!

Specificaties:

Samenstelling: 100% Polyuretaan. Breedte: 10mm. Wasbaar tot 40°. Kleur: Transparant.

Alternatieven:

BH bretels, speciaal voor een lage rug, kun jij in wit of in zwart bestellen. En Prym biedt meer handige oplossingen voor jouw BH, zoals schouderbandhouders voor laag uitgesneden of mouwloze shirtjes. Draag jij graag een strak shirt? Maak dan kennis met Prym tepelstickers.

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Schouderband Fix

  • Merk: Prym
  • Model:991972
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Tepelstickers zelfklevend

Tepelstickers zelfklevend

Tepelstickers.Tepelstickers beschermen gevoelige tepels tegen het schuren van stoffen. Daarnaast zij..

€7,90

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH Lage rug sluiting 20mm wit

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes op jouw rugFournit..

€12,50

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH Lage rug sluiting 20mm zwart

BH bandjes Lage RugsluitingBH bandjes Lage Rugsluiting - Geen ontsierende bandjes over jouw rugFourn..

€12,50

BH-Clip Fix - Fixeert BH-bandjes op de rug

BH-Clip Fix - Fixeert BH-bandjes op de rug

Onzichtbare BH bandjesOnzichtbare BH bandjes met BH clip-fix - Geen ontsierende bandjes op jouw rug..

€5,10

Tags: BH schouderbandhouder, schouderbandhouders, schouderband fix, bh clip fix, losse bandjes, afzakkende bandjes, bandjes zichtbaar, bandjes onzichtbaar, bandjes vastmaken, bandjes aan elkaar vastmaken, afzak bandje, transparant bandje, transparant elastiek