• Reparatiedoek Opstrijkbaar - Verpakking met 4 kleuren

Kleding repareren met reparatiedoek

Kleding repareren met reparatiedoek – assortimentsverpakking

Fournituren – Kleding repareren: dat doe je toch gewoon lekker zelf? Een gaatje in een blouse, een onbedoelde scheur in een spijkerbroek of een beginnend gat in een overhemd? Dat repareer jij snel en eenvoudig, helemaal zelf. Alles dat jij nodig hebt is jouw strijkijzer. Deze verpakking bevat 4 stukjes opstrijkbaar reparatiedoek in de meest gebruikte kleuren, inclusief een opstrijkbaar stukje spijkerstof voor het repareren van denim en jeans. Verkoop per set.

Reparatiedoek verkopen wij in allerlei varianten, zoals een speciale versie voor jeans, nylon of voor dunne stoffen. Gebruik bij het strijken een persdoek, dan loop je geen risico op beschadigingen.

Gaatje repareren in kleding

Een klein gaatje in kleding of een lelijke scheur of winkelhaak is heel gemakkelijk zelf te repareren. Alles dat je nodig hebt is jouw strijkijzer en het opstrijkbare reparatiedoek. Jij strijkt het reparatiedoek aan de achterkant. Zo is een gaatje snel en doeltreffend gerepareerd. Dit kan echt iedereen!

Hoe dan?

Knip een stukje uit het reparatiedoek dat rondom wat ruimer is dan het gat of de scheur. Rond de hoeken af met de schaar: zo voorkom je opstaande randjes van het reparatiedoek. Gebruik stand III op jouw strijkijzer, strijk zonder stoom en leg er een persdoek tussen bij het strijken. De persdoek wordt doorzichtig als je die nat maakt, dan zie je precies wat je doet. Op plekken waar veel rek plaats vindt, zoals ellebogen en knieën raden we je aan om het doek ook met een paar steekjes vast te zetten.

Knielappen en elleboogstukken

Behalve met reparatiedoek zijn er nog meer handige manieren om kleding zelf te repareren. Een gat in een (kinder)broek repareer je in een paar tellen met behulp van ons ASSORTIMENT kniestukken. Een gat of vale plek op de mouw? HIER kan jij geschikte elleboogstukken uitkiezen. Succes met repareren – dat komt zeker goed!

Specificaties:

Opstrijkbaar reparatiedoek voor het herstellen van scheuren en gaten in kleding, zoals broeken en (over)hemden. Samenstelling: 100% katoen. Inhoud: 4 stuks strijkdoek in de meest voorkomende kleuren zwart, donkerblauw en grijs en in jeansoptiek. Afmeting per lapje: 14 x 7cm. Verkoop per set.

Meer keus:

  • Reparatiedoek voor jeans
  • Reparatiedoek voor nylon
  • Reparatiedoek voor lichte stoffen
  • 2 Transparante persdoeken - Veilig strijken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Reparatiedoek Opstrijkbaar - Verpakking met 4 kleuren

  • Merk: Prym
  • Model:929480
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor fijne stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in delicate stoffen, zoa..

€5,00

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Nylon Reparatiedoek - Kies een kleur

Nylon Reparatiedoek - Kies een kleur

Nylon reparatiedoek met een kleeflaag aan de achterkant voor snelle reparatie van nylon stoffen.Het ..

€2,99

Tags: Reparatiedoek, hersteldoek, gat repareren, repareren, herstellen, plakstof, stof met lijmlaag, vlieseline, plakvlies, broekstuk, mouwstuk, herstelstuk, opstrijkbaar, katoen, jeans, denim