• Naaisterschaar Professioneel 25 cm

Professionele naaistersschaar van Prym.

Goed gereedschap is het halve werk. Voor wie kleding maakt, is een goede stofschaar dan ook een vereiste. Kenmerk van een stoffenschaar, ook wel naaistersschaar genoemd is het zogenaamde asymmetrisch model: de greep van de schaar is omhoog gebogen. Bij het knippen ligt het onderste mes recht en over de gehele lengte op het werkvlak. Dit voorkomt dat de stof omhoog kruipt en verschuift tijdens het knippen.Deze professionele stofschaar heeft kunststof softgrepen en snijbladen van edelstaal.

Afmeting: Extra groot model van 25cm. Ook verkrijgbaar in 21cm.

Gebruik deze schaar alleen voor het knippen van stoffen, dan glijdt de schaar na veelvuldig gebruik nog altijd als een mes door de boter. Voor het knippen van garen gebruik je het beste het professionele draadschaartje uit dezelfde serie.

Deze schaar wordt voor Prym door KAI gemaakt in Japan. Japan staat bekend om de hoge kwaliteit scharen en messen die er geproduceerd worden.

TIP: Om ervoor te zorgen dat je schaar optimaal blijft functioneren: Vergeet niet om af en toe even het gewricht te oliën met speciale olie. Door het handige stiftje kun je de olie zorgvuldig doseren. Overtollige olie wrijf je weg met een zacht doekje, om te voorkomen dat de schaar gaat roesten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaisterschaar Professioneel 25 cm

  • Merk: Prym
  • Model:611518
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €44,90


Gerelateerde producten

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje ergonomisch

Draadschaartje.Draadschaartje van Prym met ergonomisch design. Dit speciale ergonomische draadschaar..

€18,50

Tags: Schaar, scharen, professionele schaar, stofschaar, naaistersschaar, naaister, naaischaar, stoffenschaar, schaar voor stof, kai, prym, made in japan, japanse schaar, kleermakersschaar, kleermakerschaar, schaar voor dunne stoffen, schaar voor zware stoffen, schaar voor fijne stoffen, microvertanding, Xact