• Naaimachine olie 20ml

Naaimachine Olie.

Naaimachine Olie voor mechanische asjes en gewrichten.

Naaimachine Olie kopen? Ondanks dat naaimachines steeds meer computergestuurd zijn, is de basis van jouw naaimachine nog altijd grotendeels mechanisch. Dit betekent dat het af en toe oliën van je naaimachine gewenst is om latere problemen te voorkomen. De verschillende mechanismes en bewegende asjes functioneren een stuk soepeler wanneer ze geolied zijn. Een paar druppeltjes naaimachine olie zijn meestal genoeg om je naaimachine weer te laten draaien als een zonnetje. De naaimachine olie van Prym wordt geleverd in een transparant kunststof flesje met doseerdop. Zo kun je altijd zien of de naaimachine-olie bijna op is. Bovendien gebruik je niet teveel naaimachine-olie doordat je de naaimachine olie heel precies kunt druppelen en doseren. Inhoud: 20ml.

Ook andere mechanische gewrichten hebben voordeel bij een druppeltje olie. Denk bijvoorbeeld aan de draaiende onderdelen in je tondeuse, scheerapparaat of ladyshave. Ook het gewricht van een schaar vaart wel bij een druppeltje olie. Speciaal hiervoor heeft Prym een handig fijn stiftje met olie: ideaal voor het oliën van een schaargewricht of andere kleine onderdelen.

Zuurvrij, reuk- en geurloos.

Naaimachine-olie gebruik je slechts heel spaarzaam: een paar druppeltjes zijn genoeg om de asjes en gewrichten van jouw naaimachine weer lekker soepel te laten draaien. Het goed geolied zijn van je naaimachine zorgt ervoor dat problemen aan je naaimachine worden voorkomen. Naaimachine-olie is gemaakt van zuurvrije olie, zonder reuk of geur.

De meeste mechanische onderdelen en draaiende gewrichten van machines en apparatuur zijn gebaat bij een druppeltje olie. Zo kun je deze naaimachineolie ook gebruiken voor het smeren van tondeuzes, scheerapparaten en andere apparaten of gebruiksvoorwerpen met draaiende onderdelen. Voor het smeren van de gewrichten van een schaar kun je ook het handige fijne stiftje met olie gebruiken van Prym. Door de fijne doseernaald kun je met dit stiftje zelfs de kleinste onderdelen voorzien van een druppeltje olie. Regelmatig smeren van je schaar zorgt voor een langere levensduur en bevordert de knipkwaliteit.

Gebruik van naaimachineolie.

Maak je naaimachine voor het oliën direct schoon. Achtergebleven olieresten, stof en draadjes kunnen ervoor zorgen dat je machine minder soepel loopt of blokkeert. Draai hiervoor voorzichtig aan het handwiel van de machine om te constateren waar deze blokkeert. Maak deze onderdelen goed schoon met een fijn kwastje of met de fijnste mond van je stofzuiger. Eventueel kun je hiervoor ook WD40 gebruiken. Na het schoonmaken wrijf je de onderdelen goed droog en schoon met een zachte, niet pluizende doek. Hierna kun je de naaimachine olie aanbrengen.

Specificaties:

Naaimachine-olie wordt geleverd in een kunststof flesje met doseerdop. Inhoud: 20ml. Geur- en reukloze olie, hars- en zuurvrij. Is het flesje naaimachineolie leeg? Gooi het dan altijd weg bij het chemisch afval.

Vlekken door naaimachineolie.

Wees voorzichtig met het doseren van de naaimachineolie. Door het handige pipetje van het kunststof flesje waarin de naaimachine olie is verpakt, voorkom je dat je teveel gebruikt of olie morst. Mocht je toch olie morsen, dep de olie dan direct op met keukenrol. Let op: het is belangrijk om alleen te deppen en niet te wrijven! Je kunt de olie ook direct bestrooien met zuiveringszout, dat de olie in 30 minuten inwerktijd zal absorberen, waarna je het zuiveringszout met de stofzuiger kunt verwijderen. Toch een vlek in je kleding, die je later pas opmerkt? Behandel de olievlekken van naaimachine-olie in dat geval voor het wassen met een vlekkenduivel van DrBeckmann. Je kiest in dat geval voor de Vlekkenduivel Smeervet en olie, die je tevens kunt gebruiken voor vlekken van teer, was en motorolie.HIER kun
jij de vlekkenduivels bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naaimachine olie 20ml

  • Merk: Prym
  • Model:611998
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,10


Gerelateerde producten

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie.Fijn stiftje met olie om appatuur, mechaniek of mechanismes uitermate precies ..

€10,10

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachinelampje met schroefsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje met schroefdraad.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje ..

€2,99

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachinelampje met bajonetsluiting

Naaimachine-lampje.Naaimachine-lampje bajonetsluiting.Naaimachine-lampje nodig? Wanneer het lampje v..

€2,99

GOEDKOOP: Naaimachine olie 30ml

GOEDKOOP: Naaimachine olie 30ml

Voordelige Naaimachine Olie.Voordelige Naaimachine Olie flacon 30ml.Fournituren: Naaimachine Olie ko..

€3,29

Tags: Naaimachine-olie, naaimachineolie, naaimachine olie, naaimachine onderhoud, naaimachine oliën, onderhoud naaimachine, stiftje met olie, fijn stifje met olie, naaimachine schoonmaken, naaimachine blokkeert, naaimachine loopt vast, vlekken van olie, olievlek, olievlekken in kleding, olievlek in kleding