• Naai Reissetje

Naai Reisset.

Naai Reisset voor onderweg of gewoon voor in de keukenla thuis. Je kent het wel: je bent een weekend weg, hebt expres niet al teveel kleding meegenomen zodat alles in een weekendtas past en dan mis je opeens een knoop aan je overhemd. Geen probleem als je een handig reisetui van Prym bij je hebt. Deze reisbox bevat alles wat je nodig hebt voor snelle reparaties. Dit Prym reisetui met naaitoebehoren heeft een mooie compacte afmeting en past altijd in een voorvak van je tas of in je binnenzak. Inhoud: schaartje, naalden, spelden, knopen, draaddoorsteker en garen.

De afsluitbare box van dit reissetje is van kunststof. De toegevoegde artikelen zijn van prima kwaliteit, zoals je dat van Prym mag verwachten. Het reisetui bevat een selectie van de meest gebruikte kleuren naaigaren.

Ook ideaal voor thuis in de keukenla, als cadeautje voor iemand die op zichzelf gaat wonen of als knipoog voor je studerende kinderen die hun verstelwerk nog altijd in het weekend bij jou droppen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naai Reissetje

  • Merk: Prym
  • Model: 651255
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,60


Gerelateerde producten

Naainaalden Staal (naald en draad)

Naainaalden Staal (naald en draad)

Dat is handig: Naainaalden, waarbij de meest voorkomende kleuren garen al door het oog van de naald ..

€4,99

Naaigaren Vlecht

Naaigaren Vlecht

Een vlecht met verschillende kleuren naaigaren voor kleine naaiklusjes.Handig om in huis te hebben v..

€4,95

Tags: Fournituren, fournituren reisetui, reisetui, naaireisetui, fournituren naaireisetui, naaireisetje, naaireisset, reisset, reissetje, reisboxje, naaiboxje, naaibox, naaietui, naaietuitje, naai-etui, naai-etuitje, naaisetje, naaiset, vrijgezellenset, vrijgezellensetje, vrijgezel, naaidoosje, doosje met naaispullen, naaigerei