• Elastiek Kleuter 5 mm Wit

Kleuterelastiek

Kleuterelastiek: zacht en drukvrij.

Fournituren- Elastiek kopen: Kleuterelastiek is een zacht en huidvriendelijk elastiek, dat niet striemt. Het zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peuters en kleuters. Maar ook voor andere toepassingen, waarvoor je een zacht, soepel en niet knellend elastiek zoekt, kun je dit kleuterelastiek goed gebruiken. Het zachte, huidvriendelijke elastiek is rekbaar en tegelijkertijd zacht. Kleuterelastiek is prima wasbaar, tot en met 95°. Je ontvangt een kaartje met 5 meter gevlochten elastiek. De kleur is wit.

Ga je het kleuterelastiek door een tunneltje rijgen? Bestel dan ook zo'n handige RIJGNAALD mee: daarmee rijg je snel en veilig allerlei soorten elastiek, koord en lint door een tunnel heen. Handig om in huis te hebben!

Kleuterelastiek: goed rekbaar, zacht elastiek voor kleding.

Kleding van peuters en kleuters vraagt om speciale oplossingen. Met dit kleuterelastiek kun je elastiek vervangen dat is uitgerekt. Dit elastiek is zacht en soepel en zal geen striemen of afdrukken achterlaten op de huid. Daarmee is het een ideale keus voor kleuters, omdat een jonge huid nu eenmaal wat gevoeliger is dan de huid van een volwassene.

Kleuterelastiek: ook geschikt voor volwassenen?

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, kun je kleuterelastiek natuurlijk net zo goed voor volwassenen gebruiken. Heb je zelf een gevoelige huid of wil je het elastiek op die plek gebruiken, waar je liever niet al teveel druk op je huid voelt? Dan is kleuterelastiek een prima keus. Gebruik dit zachte elastiek bijvoorbeeld voor ondergoed, pofmouwtjes of voor gerimpelde mouw- of broekspijpen. Of kies voor BABY-ELASTIEK: dat is zelfs nog zachter.

Specificaties:

Samenstelling: 57% polyester/43% elastodiene. Kleuterelastiek is soepel, zacht en striemt niet. Wasbaar tot 95°. Kleur: Wit. Verkoop per kaart van 5 meter.

Elastiek - Kies maar uit:

Prym heeft een uitgebreid assortiment elastiek. Daarnaast verkopen wij voor de meest gebruikte soorten ook een GOEDKOOP alternatief.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastiek Kleuter 5 mm Wit

  • Merk: Prym
  • Model:910343
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Gerelateerde producten

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden van Prym met een goudkleurig oog, voor het doorrijgen van elastiek of koord.Geen gedoe m..

€4,10

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Fournituren: Smal Elastiek.Fournituren: Smal Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Ondergoed Elastiek k..

€4,10

Elastiek Baby 4,5 mm Wit

Elastiek Baby 4,5 mm Wit

Baby-elastiekBaby-elastiek: zeer zacht en drukvrij elastiek.Fournituren- Elastiek kopen: Baby-elasti..

€5,10

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Elastiek Standaard 5mm Zwart

Fournituren: Zwart Elastiek.Aanbieding Fournituren: Zwart Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Zwart o..

€4,10

Tags: Kleuterelastiek, Prym, elastiek, kleuter, gevoelig