Clickbox Opbergsysteem.

Clickbox Opbergsysteem voor fournituren.

Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om alles netjes op te ruimen. Dat scheelt je ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar je hobby-spulletjes. Dit kunststof opbergsysteem van Prym is ideaal voor het bewaren van kleine én grotere fournituren. Je start met een basis-set die je steeds naar believen kunt uitbreiden. De handige transparante clickboxen zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen en los te maken. De uitbreidingsboxen zijn los verkrijgbaar en kun je vastmaken aan de boxen die je al hebt. Zo vorm je een toren met je fournituren of hobby-artikelen. Omdat de kunststof opbergboxen doorzichtig zijn zie je snel wat je nodig hebt. Orden je spulletjes: het scheelt je veel ruimte op je werktafel en het voorkomt dat je nieuwe fournituren gaat aanschaffen, die je nog in voorraad hebt. Dit compacte model bestaat uit 3 boxen en een deksel. Beide boxen zijn los nabestelbaar. Verkoop per set.

Dit is een compacte versie van het Prym Clickbox systeem. Zie je direct dat deze uitvoering te klein is om al jouw spulletjes te herbergen? Geen probleem: kijk dan bij de Jumbo opbergbox: die is een stuk groter. Zowel voor het compacte opbergsysteem als voor de Jumbo Clickbox zijn losse uitbreidingssets beschikbaar. Beide systemen werken met het gepatenteerde click-systeem, waardoor je de verschillende boxen eindeloos van elkaar kunt halen en eventueel kunt meenemen naar naailes of een workshop.

In één oogopslag.

Het transparante opbergsysteem van Prym biedt ruimte aan al jouw fournituren: groot en klein. Maar ook andere hobby-artikelen berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige uitbreidbare opbergserie, die je bovendien ongelimiteerd kunt uitbreiden. Worden je boxen te vol, dan schaf je gewoon een nieuwe box aan, die je probleemloos aan je al aanwezige boxen vast kunt klikken. Het click-systeem is praktisch en duurzaam; de boxen zitten goed aan elkaar vast en met het handvat in de deksel verplaats je jouw clickbox-systeem heel gemakkelijk. Je start met deze basis-set, die je kunt uitbreiden met meerdere losse boxen.

3 boxen en 1 deksel.

De basisset bestaat uit 3 transparante boxen en een deksel met handvat. Zowel de boxen als het deksel zijn gemakkelijk van elkaar te halen en met de clickgrepen stevig en blijvend te sluiten. Je ontvangt 2 boxen met een inhoud van 1 liter en 1 box met een inhoud van 2 liter, samen met het deksel met handgreep. Zowel de 1-liter als de 2-liter box kun je los nabestellen.

Specificaties:

Materiaal: Transparante kunststof. De box bestaat uit 2 boxen van 1-liter en 1 box van 2-liter, voorzien van een paars deksel met witte handgreep. Totale afmeting: 24 x 16,5 x 14cm. Exclusief inhoud.

Tevens verkrijgbaar:

Er bestaat ook een aparte box uit hetzelfde systeem, bestaande uit een box met deksel; hierbij is de box voorzien van een handige inzet waar je klosjes naaigaren in kunt bewaren. De boxen van 1-liter en 2-liter inhoud zijn beide los te bestellen en passen zowel op de basisset als op de opbergbox voor naaigaren. Toch liever een grotere versie van hetzelfde systeem? Kijk dan bij de Clickbox Jumbo.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clickbox Basisset

  • Merk: Prym
  • Model: 612403
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €17,50


Gerelateerde producten

Clickbox uitbreiding 2 liter

Clickbox uitbreiding 2 liter

Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding.Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding: nog meer ruimte voor jouw fou..

€6,00

Clickbox Uitbreiding 1 liter

Clickbox Uitbreiding 1 liter

Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding.Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding: meer ruimte voor jouw fournit..

€5,50

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo.Clickbox Jumbo: opbergbox voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbe..

€35,00

Clickbox voor naaigaren

Clickbox voor naaigaren

Clickbox Opbergsysteem.Clickbox Opbergsysteem voor naaigaren.Naaigaren kopen? Dan heb je ook een opb..

€16,50

Tags: naaibox, naaimand