Clickbox Opbergsysteem.

Clickbox Opbergsysteem voor naaigaren.

Naaigaren kopen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om je klosjes netjes op te ruimen. Dat scheelt je ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar een klosje garen. Dit kunststof opbergsysteem van Prym is ideaal voor het bewaren van naaigaren en voor kleine fournituren. Deze opbergbox fungeert als basis-set die je steeds naar believen kunt uitbreiden. De handige transparante clickboxen zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen en los te maken. De uitbreidingsboxen zijn los verkrijgbaar en kun je vastmaken aan de boxen die je al hebt. Zo vorm je een toren met je fournituren of hobby-artikelen. Omdat de kunststof opbergboxen doorzichtig zijn zie je snel wat je nodig hebt. Bovendien is de bovenste van de 2 boxen voorzien van een handige inzet voor het geordend bewaren van klosjes naaigaren. Orden je spulletjes: het scheelt je veel ruimte op je werktafel en het voorkomt dat je nieuw naaigaren gaat aanschaffen, terwijl je die kleur nog in voorraad hebt. Dit compacte model bestaat uit 1 box en een deksel. Een losse box is afzonderlijk nabestelbaar, zowel in een ondiepe als in een diepere versie van respectievelijk 1 en 2 liter inhoud. Verkoop per set. Geschikt voor het bewaren van 15 klosjes garen, van elk willekeurig merk, met een looplengte van 100, 200 of 500 meter.

Dit is een compacte versie van het Prym Clickbox systeem. Zie je direct dat deze uitvoering te klein is om al jouw spulletjes te herbergen? Geen probleem: kijk dan bij de Jumbo opbergbox: die is een stuk groter. Zowel voor het compacte opbergsysteem als voor de Jumbo Clickbox zijn losse uitbreidingssets beschikbaar. Beide systemen werken met het gepatenteerde click-systeem, waardoor je de verschillende boxen eindeloos van elkaar kunt halen en eventueel kunt meenemen naar naailes of een workshop.

In één oogopslag.

Het transparante opbergsysteem van Prym biedt ruimte aan al jouw fournituren: groot en klein. De inzet van de box is uitermate geschikt voor het bewaren van klosjes garen en spoeltjes. Maar ook andere hobby-artikelen en fournituren berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige uitbreidbare opbergserie, die je bovendien ongelimiteerd kunt uitbreiden. Worden je boxen te vol, dan schaf je gewoon een nieuwe box aan, die je probleemloos aan je al aanwezige boxen vast kunt klikken. Het click-systeem is praktisch en duurzaam; de boxen zitten goed aan elkaar vast en met het handvat in de deksel verplaats je jouw clickbox-systeem heel gemakkelijk. Je start met deze basis-set, die je kunt uitbreiden met meerdere losse boxen.

Box met deksel voor naaigaren.

De basisset bestaat uit een transparante box en een deksel met handvat. De box en het deksel zijn gemakkelijk van elkaar te halen en met de clickgrepen stevig en blijvend te sluiten. De box bevat een inzet voor het bewaren van naaigaren. Je ontvangt een box met een inhoud van 1 liter en de inzet voor naaigaren, samen met het deksel met handgreep. Voor deze zelfde serie is zowel een 1-liter als een 2-liter box los te bestellen.

Specificaties:

Materiaal: Transparante kunststof. De box bestaat uit een box van 2 liter, met een inzet voor 15 klosjes naaigaren. De set is voorzien van een paars deksel met witte handgreep. Totale afmeting: 24 x 16,5 x 8cm. Exclusief inhoud.

Tevens verkrijgbaar:

Als uitbreiding voor deze naaibox kun je losse boxen bestellen met een inhoud van 1 liter of 2 liter, die je probleemloos kunt vastklikken aan deze set. Toch liever een grotere versie uit dezelfde systeem-serie? Kijk dan bij de Clickbox Jumbo.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clickbox voor naaigaren

  • Merk: Prym
  • Model: 612406
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,50


Gerelateerde producten

Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€3,95

Clickbox uitbreiding 2 liter

Clickbox uitbreiding 2 liter

Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding.Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding: nog meer ruimte voor jouw fou..

€6,00

Clickbox Uitbreiding 1 liter

Clickbox Uitbreiding 1 liter

Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding.Clickbox Opbergsysteem Uitbreiding: meer ruimte voor jouw fournit..

€5,50

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo extra groot

Clickbox Jumbo.Clickbox Jumbo: opbergbox voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbe..

€35,00

Tags: Fournituren, fournituren clickbox, clickbox, Prym, Prym clickbox, clickbox kopen, clickbox bestellen, clickbox online kopen, clickbox online bestellen, clickbox Haarlem, clickbox kopen Haarlem, clickbox Amsterdam, clickbox kopen Amsterdam, naaibox kopen, naaibox bestellen, naaibox online kopen, naaibox online bestellen, naaibox Haarlem, naaibox kopen haarlem, naaibox Amsterdam, naaibox kopen Amsterdam, naaimand kopen, naaimand bestellen, naaimand online kopen, naaimand online bestellen, naaimand Haarlem, naaimand kopen haarlem, naaimand Amsterdam, naaimand kopen Amsterdam