Clickbox Jumbo.

Clickbox Jumbo: opbergbox voor fournituren.

Fournituren kopen? Dan heb je ook een opbergsysteem nodig om alles netjes op te ruimen. Dat scheelt je ruimte en tijd, die je bespaart door onnodig zoeken naar je hobby-spulletjes. Dit groot formaat kunststof opbergsysteem van Prym is ideaal voor het bewaren van én grote én kleine fournituren. Je start met een basis-set die je steeds naar believen kunt uitbreiden. De handige transparante clickboxen zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen en los te maken. De uitbreidingsboxen zijn los verkrijgbaar en kun je vastmaken aan de boxen die je al hebt. Zo vorm je een toren met je fournituren of hobby-artikelen. Omdat de kunststof opbergboxen doorzichtig zijn zie je snel wat je nodig hebt. Orden je spullen: het scheelt je veel ruimte op je werktafel en het voorkomt dat je nieuw gereedschap gaat aanschaffen, dat je nog in voorraad hebt. Dit extra grote model bestaat uit 2 boxen en een deksel. De transparante box is los nabestelbaar als uitbreiding voor jouw set. Verkoop per set.

Dit is de grote versie van het Prym Clickbox systeem. Is jouw collectie fournituren te bescheiden voor zo’n grote naaibox? Geen probleem: kijk dan bij de Clickbox Basisset: die is een stuk compacter. Zowel voor het compacte opbergsysteem als voor de Jumbo Clickbox zijn losse uitbreidingssets beschikbaar. Beide systemen werken met het gepatenteerde click-systeem, waardoor je de verschillende boxen eindeloos van elkaar kunt halen en eventueel kunt meenemen naar naailes of een workshop. Ook beschikbaar: een sorteerset waarmee je eenvoudig kleine vakken aanbrengt in de grote naaibox.

In één oogopslag.

Het transparante opbergsysteem van Prym biedt ruimte aan al jouw fournituren: groot en klein. Maar ook andere hobby-artikelen berg je gemakkelijk en overzichtelijk op in deze handige uitbreidbare opbergserie, die je bovendien ongelimiteerd kunt uitbreiden. Worden je boxen te vol, dan schaf je gewoon een nieuwe box aan, die je probleemloos aan je al aanwezige boxen vast kunt klikken. Het click-systeem is praktisch en duurzaam; de boxen zitten goed aan elkaar vast en met het handvat in de deksel verplaats je jouw clickbox-systeem heel gemakkelijk. Je start met deze basis-set, die je kunt uitbreiden met meerdere losse boxen.

2 boxen en 1 deksel.

De basisset bestaat uit 2 transparante boxen en een deksel met handvat. Zowel de boxen als het deksel zijn gemakkelijk van elkaar te halen en met de clickgrepen stevig en blijvend te sluiten. Je ontvangt 2 boxen, elk met een inhoud van 7 liter, samen met het deksel met handgreep. De 7-liter box kun je los nabestellen. Wil je een vakverdeling aanbrengen in jouw clickboxen? Bestel dan de sorteerset voor het Clickbox-systeem waarmee je 15 vakken creëert voor kleine fournituren, band of lint.

Specificaties:

Materiaal: Transparante kunststof. De box bestaat uit 2 boxen van elk 7-liter en een paars deksel met witte handgreep. Totale afmeting: 40 x 16,5 x 17,5cm. Exclusief inhoud.

Tevens verkrijgbaar:

Handig om mee te bestellen: de sorteerset waarmee je in een handomdraai een vakverdeling maakt in jouw opbergbox. Door het inzetten van het sorteersysteem ontstaan 15 afzonderlijke vakken. Verkrijgbaar in dezelfde serie is ook een compactere versie, voor als je nog niet zoveel spulletjes hebt om op te bergen. In de compacte serie bestaat ook een aparte box uit hetzelfde systeem, bestaande uit een box met deksel; hierbij is de box voorzien van een handige inzet waar je klosjes naaigaren in kunt bewaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Clickbox Jumbo extra groot

  • Merk: Prym
  • Model: 612420
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €34,90


Gerelateerde producten

Clickbox Basisset

Clickbox Basisset

Clickbox Opbergsysteem.Clickbox Opbergsysteem voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je ook een..

€18,20

Clickbox Jumbo uitbreiding 7 liter

Clickbox Jumbo uitbreiding 7 liter

Clickbox Jumbo Uitbreiding.Clickbox Jumbo Uitbreiding: extra ruimte voor fournituren.Fournituren kop..

€15,20

Clickbox voor naaigaren

Clickbox voor naaigaren

Clickbox Opbergsysteem.Clickbox Opbergsysteem voor naaigaren.Naaigaren kopen? Dan heb je ook een opb..

€17,20

Clickbox Sorteerset voor Click Box Jumbo

Clickbox Sorteerset voor Click Box Jumbo

Clickbox Jumbo Sorteerset.Clickbox Jumbo Sorteerset voor fournituren.Fournituren kopen? Dan heb je o..

€8,40

Tags: Fournituren, fournituren clickbox, clickbox, Prym, Prym clickbox, clickbox kopen, clickbox bestellen, clickbox online kopen, clickbox online bestellen, clickbox Haarlem, clickbox kopen Haarlem, clickbox Amsterdam, clickbox kopen Amsterdam, naaibox kopen, naaibox bestellen, naaibox online kopen, naaibox online bestellen, naaibox Haarlem, naaibox kopen haarlem, naaibox Amsterdam, naaibox kopen Amsterdam, naaimand kopen, naaimand bestellen, naaimand online kopen, naaimand online bestellen, naaimand Haarlem, naaimand kopen haarlem, naaimand Amsterdam, naaimand kopen Amsterdam