• Bloezenknopen 11mm  - 20 stuks, 2 gaats

Bloezenknopen.

Bloezenknopen: semi-transparant, 2 gaatjes.

Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-transparante knoopjes zet jij ter vervanging aan jouw kleding, of gebruik jij voor kleding die jij helemaal zelf gaat maken. Deze semi-transparante knopen zijn geschikt voor op overhemden, maar ook voor bloezen, huishoudtextiel en voor schortbanden. De knoopjes zijn semi-transparant, dat wil zeggen dat ze meekleuren met de onderliggende stof maar dat je er niet volledig door heen kunt kijken. Inhoud: 20 stuks.

Knopen zet jij aan met een stevig naaigaren, zoals Gütermann Supersterk Naaigaren bijvoorbeeld. Bestel direct een setje naalden mee! Liever een grotere knoop? Geen zorgen, er is keus genoeg.

Hemdknopen.

Hemdknopen met 2 gaatjes zijn knoopjes aan te naaien of te vervangen bij overhemden, bloezen en fijne blouses. Je kent het wel: je wilt een overhemd aantrekken en komt erachter dat je een knoopje mist. Nergens meer te vinden natuurlijk, zo gaat dat! Het is dan ook slim om altijd van de meest gebruikte knoopjes wat voorraad in huis te hebben. In dat geval pak je even snel je naaisetje en wat knoopjes en kun je 5 minuten later de bloes gewoon weer aantrekken.

Doorzichtig – Parelmoer.

De bloezenknopen van Prym zijn uitgevoerd in imitatieparelmoer. De overhemdknopen hebben een neutrale uitvoering en zijn dus voor bijna alle kleding te gebruiken. De knopen hebben 2 gaatjes en zijn geschikt voor overhemden, bloezen, werkkleding, kinderkleding en fijne blouses. De bloezenknopen zijn semi-transparant.

Materiaal: 100% polyester. Afmeting: 11 mmØ. Kleur: Parelmoer, semi-transparant. Wasbaar tot 60°. Jij ontvangt in totaal 20 stuks 2-gaats knopen.

Niet vergeten:

Bestel direct een setje naalden en garen mee. Semi-transparante knopen leveren wij in allerlei maten. Tevens verkrijgbaar in een setje met verschillende maten, zodat je ook je boordeknoopjes kunt vervangen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bloezenknopen 11mm - 20 stuks, 2 gaats

  • Merk: Prym
  • Model: 311209
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €4,10


Gerelateerde producten

Bloezenknopen 11mm  - 20 stuks, 2 gaats

Bloezenknopen 11mm - 20 stuks, 2 gaats

Bloezenknopen.Bloezenknopen: semi-transparant, 2 gaatjes.Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-transp..

€4,10

IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

IJzergaren (Linnengaren) 50 meter - Kies een kleur

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,75

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen - Assortiment 20 stuks, 9 + 11mm

Overhemdknopen.Overhemdknopen: diverse knoopjes in 2 kleuren.Fournituren: Knopen kopen? Deze semi-tr..

€3,70

Knoop semi-transparant 11 mm - 17 stuks

Knoop semi-transparant 11 mm - 17 stuks

Overhemdknoopjes.Overhemdknoopjes: semitransparante knoop, 11mm.Fournituren: Knopen kopen? Semi-tran..

€1,65

Knoop grijs 11 mm - 17 stuks

Knoop grijs 11 mm - 17 stuks

Dill knopen, grijs , 2-gaats. Verpakking bevat 17 stuks, doorsnede 11 mm. Wasbaar tot 60 °..

€1,65

Tags: Bloesknopen, blouseknopen, bloezenknopen, overhemdknopen, hemdknopen, knoopjes, transparante knopen, transparante knoopjes, doorzichtige knopen, doorzichtige knoopjes, standaard knopen, standaard knoopjes, knopen voor overhemd, knopen voor blouse, boordeknoopje, boordknoop, boordknoopjes