• Elastiek Baby 4,5 mm Wit

Baby-elastiek

Baby-elastiek: zeer zacht en drukvrij elastiek.

Fournituren- Elastiek kopen: Baby-elastiek is een zeer zacht en huidvriendelijk elastiek, dat niet striemt. Het zeer zachte elastiek wordt vooral gebruikt voor kleding van baby’s, peuters en kleuters. Maar ook voor andere toepassingen, waarvoor je een zacht, soepel en niet knellend elastiek zoekt, kun je dit baby-elastiek goed gebruiken. Het zachte, huidvriendelijke elastiek is rekbaar en tegelijkertijd zacht. In vergelijking met KLEUTERELASTIEK is dit elastiek voorzien van een extra omhulsel, waardoor het nog zachter is voor de gevoelige huid. Babyelastiek is prima wasbaar, tot en met 95°. Je ontvangt een kaartje met 3 meter omvlochten elastiek. De kleur is wit.

Ga je het baby-elastiek door een tunneltje rijgen? Bestel dan ook zo'n handige RIJGNAALD mee: daarmee rijg je snel en veilig allerlei soorten elastiek, koord en lint door een tunnel heen. Handig om in huis te hebben!

Baby-elastiek: superzacht elastiek voor kleding.

Kleding van baby's en peuters vraagt om speciale oplossingen. Met dit babyelastiek kun je elastiek vervangen dat is uitgerekt. Dit elastiek is zeer zacht en soepel en zal geen striemen of afdrukken achterlaten op de huid. Vanwege het omvlochten huidvriendelijke omhulsel is het een ideale keus voor baby's, omdat een zeer jonge huid nu eenmaal gevoeliger is dan de huid van een volwassene.

Baby-elastiek: ook geschikt voor volwassenen?

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, kun je baby-elastiek natuurlijk net zo goed voor volwassenen gebruiken. Heb je zelf een zeer gevoelige huid of wil je het elastiek op die plek gebruiken, waar je liever niet al teveel druk op je huid voelt? Dan is het extra zachte baby-elastiek een prima keus. Gebruik dit zachte elastiek bijvoorbeeld voor ondergoed, pofmouwtjes of voor gerimpelde mouw- of broekspijpen.

Specificaties:

Samenstelling: 52% polyester/48% elastodiene. Baby-elastiek is soepel en zeer rekbaar, zacht en striemt niet. Wasbaar tot 95°. Kleur: Wit. Verkoop per kaart van 3 meter.

Elastiek - Kies maar uit:

Prym heeft een uitgebreid assortiment elastiek. Daarnaast verkopen wij voor de meest gebruikte soorten ook een GOEDKOOP alternatief.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastiek Baby 4,5 mm Wit

  • Merk: Prym
  • Model:910350
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,10


Gerelateerde producten

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden voor elastiek of koord

Rijgnaalden van Prym met een goudkleurig oog, voor het doorrijgen van elastiek of koord.Geen gedoe m..

€4,10

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Elastiek Standaard 5 mm Wit

Fournituren: Smal Elastiek.Fournituren: Smal Elastiek - A-kwaliteitFournituren: Ondergoed Elastiek k..

€4,10

Elastiek voor Lingerie 3,5 mm Wit

Elastiek voor Lingerie 3,5 mm Wit

Smal Elastiek 3mm.Smal elastiek 3mm - Elastiek voor fijne lingerie.Fournituren - Elastiek kopen: Ela..

€4,10

Elastiek Kleuter 5 mm Wit

Elastiek Kleuter 5 mm Wit

KleuterelastiekKleuterelastiek: zacht en drukvrij.Fournituren- Elastiek kopen: Kleuterelastiek is ee..

€5,60

Tags: Baby elastiek, Prym, soutache elastiek, soutache, baby, soutache, zacht, gevoelig