Professioneel Meetlint.

Professioneel Meetlint - Centimeter met metalen ophangclip

Fournituren - Centimeter of meetlint om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen van bijvoorbeeld kleding. Het meetlint is voorzien van een weergave in centimeters en inches. Het eerste gedeelte van de centimeter is verhard, waardoor jij het meetlint gemakkelijk kunt gebruiken voor binnenmaten van kleding. De verharding is bevestigd over de zijde met centimeter-schaal: de 1ste 10 cm kan jij dus alleen in inches aflezen. Het flexibele meetlint van Prym kun je ook prima gebruiken voor allerlei andere klusjes in en om het huis waarbij je nauwkeurig de maat wilt kunnen nemen.

Liever een andere uitvoering centimeter? Jij kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen. Maak jij zelf veel kleding? Denk dan eens na over de professionele kleermakersliniaal.

Centimeter - Meetlint

Een meetlint gebruik jij om de maat te nemen. Je gebruikt het meetlint, die we in de volksmond vaak gewoon centimeter noemen, om de maat te nemen van kleding. Maar ook voor het opmeten van gordijnen of behang komt een goede centimeter prima van pas. Dit meetlint is uitgevoerd met centimeters aan de ene kant en inches aan de andere kant. Dit laatste is handig als je regelmatig werkt met Engelse of Amerikaanse patronen of maten.

Eerste 10 cm van verhard metaal

Het eerste gedeelte van de centimeter is gemaakt van verhard metaal. Dat is vooral erg handig als jij bij iemand anders de maat moet nemen, op een min of meer intieme plek. Denk bijvoorbeeld aan het opmeten van een binnenbeenmaat. Vanwege het metalen gedeelte kun jij nauwkeurig meten zonder de centimeter tot bovenaan vast te houden. Goed om te weten: de zijde met centimeters is aan het eerste gedeelte verhard: hierdoor kan jij de 1ste 10 centimeter van het meetlint alleen in inches aflezen. Het metalen gedeelte heeft tevens een ophangfunctie: middenin het metaal bevindt zich een ophangoog.

Specificaties:

Samenstelling: Polyfiber materiaal met verharde 10cm in metaal. Voorzien van centimeter / inches-schaal; Lengte: 150cm/60". Verkoop per stuk.

Meten = Weten:

Wij hebben centimeters in verschillende uitvoeringen voor jou. Maak jij zelf veel kleding? Kijk dan eens naar onze kleermakersliniaal.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Meetlint 150cm - Metalen clip met ophangoog

  • Merk: Prym
  • Model:282175
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,80


Gerelateerde producten

Meetlint 150cm Centimeters

Meetlint 150cm Centimeters

Meetlint.Meetlint om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen van bijvoorbeeld kleding. Dit f..

€4,10

Kleermakers Liniaal

Kleermakers Liniaal

Kleermakersliniaal.Kleermakersliniaal van Prym, voor als je echt serieus aan de slag wilt met het ze..

€36,95

GOEDKOOP: Rolcentimeter 150 cm - Voordelig meetlint

GOEDKOOP: Rolcentimeter 150 cm - Voordelig meetlint

Voordelige rolcentimeter.Voordelige rolcentimeter om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen..

€1,99

Meetlint 150cm Centimeters/Inches

Meetlint 150cm Centimeters/Inches

Meetlint.Meetlint om nauwkeurig te meten bij het maken of verstellen van bijvoorbeeld kleding. Dit f..

€4,60

Tags: Centimeter, meetlint, opmeten, maten opmeten, flexibele centimeter, rolmaat, rolmaatje, rolcentimeter, binnenbeenmaat, maten opmeten, maten opnemen