Laaggeprijsde stoffenschaar.

Laaggeprijsde stoffenschaar - Zware kwaliteit

Fournituren: Goedkope naaischaar kopen? Deze goudkleurige en extra grote stoffenschaar is echt een prima naaischaar in scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Deze naaischaar is gemaakt van stevig en roestvrij staal met scherpe snijbladen en geschikt voor het knippen van alle gangbare stoffen. Vanwege het gewicht van de schaar zorgt deze voor precies knipwerk, ook bij langere banen stof. De schaar is extra groot, namelijk 24cm en mooi goudkleurig afgelakt.

Voor naai - en voor verstelwerk is dit een prima schaar. Naai jij al jouw kleding zelf? Denk dan eens aan een professionele naaistersschaar van Prym. Vergeet jij niet om jouw schaar af en toe te oliën? Dit doe je heel gemakkelijk met het fijne stiftje met olie van Prym. En wist je dat wij ook STOFMESSEN verkopen?

Grote stoffenschaar.

Deze stofschaar is een prima keus voor wanneer jij regelmatig achter de naaimachine zit. Het is een zwaar en extra groot model: ideaal voor het knippen van patroondelen of banen gordijnstof. De roestvrijstalen schaar is goudkleurig afgelakt.

Losse draadjes - Gebruik een draadschaartje

Een stofschaar gaat het langste mee, indien jij hier alleen stof mee knipt. Gebruik een andere schaar voor het knippen van papier en plastic. Ook voor het afknippen van naaigaren kun jij het beste een apart schaartje gebruiken om te voorkomen dat jouw naaischaar beschadigt. Er zijn verschillende DRAADSCHAARTJES beschikbaar.

Specificaties:

Materiaal: Roestvrijstalen schaar - Goudkleurig. Afmeting: 24cm. Rechtshandig.

Scharen voor stof of in huis

Liever een schaar voor professioneel gebruik? Bestel dan de naaistersschaar van Prym. Af en toe een druppeltje olie in het scharniergewricht van een schaar zorgt voor een langere levensduur en voor een soepel knippende schaar. Met het handige fijne stiftje met olie is dit een klusje van niets! DIT is een handige schaar voor in de keukenla: de stalen schaar knipt bijna alles.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VOORDELIG: Stoffenschaar 24 cm

  • Merk: Premax
  • Model:756420-GO
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95


Gerelateerde producten

Stofschaar afgerond 13,5 cm

Stofschaar afgerond 13,5 cm

De professionele Prym stofschaar heeft afgeronde bladen en standaardgrepen. Bij meerdere lagen stof ..

€23,60

BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

GOEDKOPE Stoffenschaar.GOEDKOPE Stoffenschaar voor het knippen van lichte en stevige stoffen.Goed ge..

€5,95 €7,95

Kleermakerschaar 21 cm

Kleermakerschaar 21 cm

Kleermakerschaar.Kleermakerschaar van Prym, een mooi klassiek model voor wie zeer regelmatig kleding..

€56,00

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie - Naaimachineolie, ook voor smeren van scharen

Fijn stiftje met olie.Fijn stiftje met olie om appatuur, mechaniek of mechanismes uitermate precies ..

€10,10

Tags: Schaar, scharen, stofschaar, naaistersschaar, naaister, naaischaar, stoffenschaar, schaar voor stof, voordelig, links, linkshandig, linkshandige schaar, linkse schaar, mundial, red dot, mundial red dot, verstelbare schaar, schaar verstelbaar, schaar met verstelbare schroef