• Platte scheermesjes - Dubbelzijdig, 10 stuks - LET OP LEVERTIJD

Scheermesjes voor veiligheidsscheermes.

Scheermesjes voor veiligheidsscheermes - Klassieke platte scheermesjes

Nat scheren: Deze platte dubbelzijdige scheermesjes  gebruik jij samen met DEZE klassieke scheermeshouder. Steeds meer mannen (her)ontdekken de charme van nat scheren. In plaats van iedere ochtend te starten met het monotone geronk van een scheerapparaat, kiest de moderne man ervoor om van het dagelijkse scheren zijn eigen, persoonlijke moment te maken. Dat betekent: een goede, verzorgende SCHEERZEEP, een goed scherp mes en een scheerkwast van goede kwaliteit om je gezicht mee in te zepen. Deze roestvrijstalen scheermeshouder voor de klassieke dubbelzijdige platte scheermesjes draagt bij aan jouw optimale scheerervaring! Jij ontvangt 10 scheermesjes.

Bekijk ons ASSORTIMENT scheerkwasten - kijk en vergelijk. Hang jouw scheerkwast na gebruik altijd weg in een houder - dan gaat de scheerkwast beduidend langer mee. Ook de houder voor de veiligheidsscheermesjes kan jij bij ons bestellen.

Nat scheren - hoe en wat

Deze klassieke platte scheermesjes zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Deze dubbelzijdige scheermesjes zijn ook geschikt voor de gevoelige huid - bovendien loop je minder risico op wondjes. Het mesje scheert prettig, is aan 2 kanten bruikbaar en voorkomt ingegroeide haren.

Veiligheidsscheermes

Jij ontvangt 10 dubbelzijdige platte scheermesjes. De mesjes zijn teflon en platina gecoat. Deze platte dubbelzijdige scheermesjes  gebruik jij samen met DEZE klassieke scheermeshouder. De scheermeshouder wordt vanwege zijn ontwerp ook wel veiligheidsscheermes genoemd.

Specificaties:

Samenstelling: Roestvrijstaal. Afmeting: 5 x 2,5cm. Verpakking bevat 10 scheermesjes.

Meer opties:

Scheerkwasten leveren wij in varkens- of dassenhaar: de keuze is aan jou. Voor het behoud van je scheerkwast is het belangrijk dat je deze na gebruik goed uitspoelt en laat drogen. Een scheerkwast droogt het beste als je deze op zijn kop hangend laat drogen, bijvoorbeeld in een bijpassende scheerkwasthouder.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Platte scheermesjes - Dubbelzijdig, 10 stuks - LET OP LEVERTIJD

  • Merk: Rasura
  • Model:902075
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €6,99


Gerelateerde producten

Scheermeshouder - Veiligheidsscheermes

Scheermeshouder - Veiligheidsscheermes

Scheermeshouder.Scheermeshouder - Voor platte klassieke scheermesjesNat scheren: Scheermeshouder voo..

€36,95

Scheerkwast varkenshaar - Beukenhout

Scheerkwast varkenshaar - Beukenhout

Scheerkwast Varkenshaar.Scheerkwast Varkenshaar om je gezicht in te zepen bij het dagelijkse scheren..

€13,95

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset houder - Beukenhout

Scheerset Houder.Scheerset Houder om je scheerkwast en je scheermes in te bewaren na het dagelijkse ..

€15,95

Tags: Scheerkwast, Scheerkwast varkenshaar, scheerkwast dassenhaar, scheerkwast, nat scheren, scheerborstel, kwast voor scheerzeep, scheerzeep, inzepen, opschuimen, scheerkom