• AANBIEDING: Krijtpotlood BLAUW

Goedkoop Stofkrijt.

Goedkoop Stofkrijtpotlood - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Met zo’n handig krijtstofpotlood kun je de stof aftekenen, voordat je gaat naaien. Dit doe je bijvoorbeeld wanneer je een broek korter wilt maken of een rokje in wilt nemen. Zorg ervoor dat het stofpotlood goed scherp geslepen is. Nu kun je op de stof aftekenen, waar je straks moet naaien zodat je jezelf niet kunt vergissen. Na afloop veeg je het stofkrijt weg met behulp van het borsteltje achterop het potlood. Of je haalt even een niet te vochtige lap over de stof heen om het krijt te verwijderen. Verkoop per stuk.

Dit witte krijtpotlood is prima bruikbaar voor gekleurde stoffen, maar niet goed zichtbaar op witte of lichtgekleurde stoffen. Bestel ook een stofpotlood mee in een blauwe uitvoering, zodat jij ook op witte stof markeringen kunt zetten. Is jouw basisuitrusting fournituren op orde? Dan kun je altijd even een knoop aanzetten, een broekzak repareren of een losgelaten zoompje vastzetten. Een setje naalden en een setje spelden komen altijd van pas!

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of een losgelaten zoom in je gordijn vastzetten is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Stofkrijtpotlood.

Aftekenen op stof wordt van oudsher gedaan met een stofkrijtje, ook wel kleermakerskrijt genoemd. Met stofkrijt trek je snel en eenvoudig lijnen op de stof. Hiermee kun je aantekeningen en markeringen aanbrengen op de stof. Nadat je het naaiwerk hebt verricht, verwijder je de restanten van het kleermakerskrijt heel eenvoudig. Dit doe je met behulp van het kleine borsteltje aan de achterkant van het stofpotlood. Of gebruik een licht vochtige doek

Specificaties:

Stofpotlood. Kleur: Wit. Afmeting: 11cm. Verkoop per stuk.

Direct meebestellen:

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naainaalden en spelden en kun je maar beter in huis hebben. Wil jij toch liever een krijtpotlood van een A-merk? Bestel dan gewoon een setje krijtpotloden van Prym!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Krijtpotlood BLAUW

  • Merk: Opry
  • Model: 10112-10-259
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1,59
  • €1,25


Gerelateerde producten

Krijtpotlood 2 stuks

Krijtpotlood 2 stuks

Krijtpotlood.Krijtpotlood wordt nog altijd veel gebruikt om stoffen af te tekenen. Als je zelf kledi..

€4,10

GOEDKOOP: Spelden parelkop

GOEDKOOP: Spelden parelkop

Parelkopspelden.Parelkopspelden van Pony voor het afspelden van kleding, gordijnen enzovoort.In deze..

€1,95

GOEDKOOP: Naainaalden

GOEDKOOP: Naainaalden

Goedkope Naalden.Goedkope Naalden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€1,95

Tags: Kleermakerskrijt, krijtpotlood, kledingkrijt, krijt voor op stof, krijtje voor op stof, stofkrijt, stofkrijtje, stofpotlood, potlood voor stof, patroon tekenen, patroonpotlood, potlood voor patronen, goedkope fournituren, basis fournituren, naaisetje, kleren vermaken, kleding herstellen, kledingreparatie