Patchwork Liniaal.

Patchwork Liniaal: transparante Omnigrid liniaal.

Quilt Liniaal kopen? Dit stevige en duurzame model van transparant kunststof is een ideale aanvulling voor jouw collectie met quiltgereedschap en fournituren. De doorzichtige liniaal is zowel op jouw werktafel als bij de naaimachine goed te gebruiken. De maatvoering is met behulp van laser aangebracht op de onderzijde van de liniaal, zodat je niet wordt afgeleid door schittering of vertekening. Zowel het opmeten als aftekenen wordt heel gemakkelijk met deze grote quiltliniaal, evenals het werken in hoeken van 30°, 45° of 60°. Vanwege de robuuste afwerking kun je de naailiniaal prima gebruiken in combinatie met jouw rolmes voor stof, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de liniaal beschadigt. Afmeting: 15 x 60cm. Weergave in centimeters.

Prym heeft patent op de speciale Omnigrid quiltlinialen, die daardoor enig zijn in hun soort. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Bestel ook een setje met speciale quilt veiligheidsspelden mee: door hun gebogen vorm steek je deze gemakkelijk door meerdere lagen stof en volumevlies. De speciale zwarte quiltnaalden van Clover zijn zwart afgelakt en nikkelvrij en van hoge Japanse kwaliteit.

Quiltliniaal.

Goed gereedschap is het halve werk. Een oude uitdrukking, maar het klopt wel. Wat een plezier zal jij hebben van deze praktische naailiniaal, die speciaal door Prym is ontwikkeld voor het ontwerpen en naaien van quilts. De liniaal is doorzichtig en daarmee geschikt voor het werken met zowel lichte als donkergekleurde stoffen. De maatvoering, uitgevoerd in centimeters en millimeters, ligt als het ware op de stof, waardoor je gemakkelijk kunt opmeten en aftekenen. Ook snijden langs de liniaal met een rolmes voor stof of met een hobbymes is geen probleem, aangezien de rand stevig en bestendig is afgewerkt.

Centimeterschaal

De maatvoering is in het materiaal aangebracht met behulp van laser. Hierdoor kun je verzekerd zijn van precisie tot op de millimeter. Ook hoeken van 30°, 45° en 60° kun je met behulp van de quiltliniaal heel eenvoudig aftekenen. Omdat de maatvoering op de onderzijde van de transparante liniaal is aangebracht, zal je in het gebruik merken dat je niet wordt afgeleid door schittering of gezichtsbedrog en zeer nauwkeurig kunt werken. De liniaal is voorzien van een rond oog, zodat je deze na gebruik op kunt hangen. Zo weet je zeker dat er met jouw kostbare liniaal niets kan gebeuren.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof. Doorzichtig met gelaserde maatvoering, metrisch dus met centimeter/millimeters. Afmeting: 15 x 60cm. Verkoop per stuk.

Ook handig?

Bij Bink Fournituren hebben we nog veel meer handige artikelen voor patchwork. In dezelfde Omnigrid serie kun je ook andere maten linialen bestellen. De goudkleurige veiligheidsspelden voor quilting van Pony zijn licht gebogen, waardoor je ze gemakkelijk door meerdere lagen stof en tussenvulling kunt steken. En wat dacht je van de Black Gold Quiltnaalden van Clover? De quiltnaalden zijn van Japanse makelij, het zijn zeer stevige naalden en ze zijn nikkelvrij.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Quilt Liniaal 15 x 60cm

  • Merk: Prym
  • Model: 611308
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €39,95


Gerelateerde producten

Quiltnaalden Black Gold

Quiltnaalden Black Gold

De ervaren quilt(st)er werkt het liefst met Black Gold Quiltnaalden van Clover.De professionele naal..

€4,99

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Universele Omnigrid liniaal 3x30cm

Patchwork-Liniaal.Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een..

€11,80

Universele Omnigrid liniaal 3x15cm

Universele Omnigrid liniaal 3x15cm

Patchwork-Liniaal.Patchwork-Liniaal van Prym, uitgevoerd met centimeterschaal. Bij het maken van een..

€6,80

Veiligheidsspelden Gebogen voor Quilting

Veiligheidsspelden Gebogen voor Quilting

Deze Veiligheidsspelden van Pony worden onder meer gebruikt bij het quilten.De spelden hebben een li..

€5,99

Tags: Patchwork-liniaal kopen, patchworkliniaal bestellen, omnigrid, omni-grid, prym patchwork, quilten, patchwork, quiltliniaal, quilt-liniaal, liniaal voor patchwork, liniaal voor quilt, lineaal voor patchwork, lineaal voor quilt, liniaal, lineaal