• AANBIEDING: Spelden parelkop

Parelkopspelden.

Parelkopspelden van Pony voor het afspelden van kleding, gordijnen enzovoort.

In deze handige kunststof bewaarschijf vind je 40 stalen spelden met een mooie glanzende parelkop. Afmeting: 38 x 0,60 mm.

De spelden hebben een geharde schacht en zijn roestbestendig. De gekleurde koppen maken de speld herkenbaar zodat deze niet per ongeluk in de stof of in de kleding blijft zitten. De parelkopspelden zijn iets langer dan een standaard speld en daardoor prima geschikt voor het afspelden van grote stukken stof of dikkere stoffen. Gebruik parelkopspelden bijvoorbeeld wanneer je gordijnen op maat wilt maken of voor het vermaken of inkorten van een (spijker)broek. De parelkopspelden zijn volledig braamvrij.

In de handige bewaarschijf kun je de kopspelden gemakkelijk in en uit steken. Omdat de schijf plat is, berg je deze set met kopspeldjes gemakkelijk op in een lade of in je naaikoffertje. Bovendien neem je zo'n schijfje met parelkopspelden gemakkelijk mee in je tas, bijvoorbeeld naar de naailes.

Je ontvangt 40 parelkopspelden in een kunststof schijfje. De spelden zijn van gehard staal, de parelkop is van kunststof.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Spelden parelkop

  • Merk: Pony
  • Model: 29801
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €3,61
  • €2,23


Gerelateerde producten

Rolmes 45mm

Rolmes 45mm

Rolmes.Rolmes voor het snijden van stof: ideaal als je veel werkt met verschillende stoffen en patro..

€18,00

Naaimachinenaalden quilt

Naaimachinenaalden quilt

Naaimachinenaalden voor quilting en patchwork van SchmetzDeze naaimachinenaalden hebben een diepere ..

€3,51

Tags: Quiltspelden, glaskopspelden, kopspelden, lange spelden, dikke spelden, stalen spelden, afspelden, quilten, spelden, roestvrije spelden, roestbestendige spelden, parelspelden, parelkop spelden, parelkopspelden, spelden met parelkop, set spelden, setje spelden, doosje spelden, speldenkussen