Deelbare spiraal rits.

Deelbare spiraal ritssluiting, lengte 25 t/m 60cm.

Rits nodig? Deze deelbare spiraalrits is fijner uitgevoerd dan een standaard rits. Hierdoor is de rits zeer geschikt voor kinder- of damesjassen of als ritssluiting in kleding, waarbij je wilt dat de rits niet al teveel opvalt. Je kunt kiezen uit een aantal basiskleuren. De fijne deelbare rits is leverbaar in 25 t/m 60cm lengte. Kleuren en maten vind je in de 2 selectieschermen. Verkoop per stuk. Vind je het best een beetje lastig om een ritssluiting in te zetten? Dan ken je Prym Wondertape nog niet! Dit is een dubbelzijdig klevend bandje, waarmee je de rits precies op zijn plek kunt vastplakken. Daarna stik je de rits met de naaimachine vast. Geen gedoe met een spelden en geen risico op verschuiven van de rits tijdens het naaien. Niet voor niets horen we regelmatig: Dat had ik eerder moeten weten!

Extra fijn voor kinder/damesjacks.

Een rits kopen is niet het meest simpele wat er is: er zijn zoveel soorten! Deze fijne ritssluiting voor dames- en kinderjacks valt onder de deelbare ritsen. Deelbare ritsen gebruik je voor kledingstukken, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Deze extra fijne nylon rits heeft een vertanding van 4 mm en is voorzien van een fijne druppelschuiver in dezelfde kleur als de rits. De rits is zo fijn, dat je die nauwelijks ziet na het innaaien: zeer geschikt dus als je een niet al te opvallende rits zoekt voor je kleding.

Kies eerst de kleur.

Op de bovenstaande afbeeldingen kun je de juiste kleur uit zoeken. Vervolgens kun je in het bovenste selectiescherm de juiste kleur uitzoeken en vervolgens het juiste kleurnummer aanklikken. Je zult zien dat als je de kleur selecteert, de bijbehorende foto zichtbaar wordt. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur bestelt.

Kies dan de maat.

In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze spiraal ritssluiting is verkrijgbaar in 25 t/m 60 cm lengte. Weet je hoe je een ritssluiting opmeet? Meet altijd vanaf het begin van de tandjes tot en met de eindstop. Rond de maat af en kies de juiste afmeting. Gebruik je de ritssluiting voor kleding die je zelf gaat naaien? Volg dan de aanwijzingen in het patroon.

Keuzes, keuzes…

Kies je liever voor een iets groffere variant, kijk dan bij de Rits Spiraal Deelbaar Breed. Deze rits heeft een iets bredere vertanding en oogt daardoor robuuster. Zo kun je de deelbare rits kiezen die het beste bij jouw kledingstuk past. Deze spiraalrits is in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar. Zit de juiste kleur voor jou er niet bij, kijk dan bij de Rits Deelbaar Grof: deze rits heeft meer keus in het aantal beschikbare kleuren.

Specificaties:

Deelbare spiraalritssluiting. Kunststof rits op polyester band. Kies kleur en maat in de twee selectieschermen. Verkoop per stuk.

LET OP:

Dit model ritssluiting is in verband met wijzingen in het assortiment van de leverancier tijdelijk minder goed beschikbaar. Houd rekening met een mogelijk langere levertijd. Indien de ritssluiting onverhoopt in jouw kleur/maat niet leverbaar is, krijg jij het aankoopbedrag retour. Onze excuses voor het ongemak.

Lees onze blog!

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Ken je deze al?

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits spiraal deelbaar smal

  • Merk: Opti
  • Model: 4912
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €7,10


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits spiraal deelbaar breed

Rits spiraal deelbaar breed

Deelbare ritssluiting.Deelbare ritssluiting voor jassen, jacks en vesten.Nieuwe rits nodig voor een ..

€7,10

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Deelbare metalen rits. Deelbare metalen rits voor jassen, jacks en vesten. Nieuwe rits nodig voor ..

€7,10

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€7,80

Tags: Rits, spiraalrits, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits, fijn, fijne rits, extra fijn, extra fijne rits