Metalen Broekrits.

Metalen Broekrits: zilverkleurige nieuwe rits voor je broek.

Rits stuk? Is je broek aan een nieuwe rits toe? Deze stevige broekrits van metaal geeft je broek een nieuw leven. Je kunt de metalen ritssluiting openschuiven tot aan de eindstop: het is dus een niet-deelbare rits. De vertanding is grof en zilverkleurig. Deze metalen rits gebruik je voor broeken, rokken, mouwen, tassen en etuis. Leverbaar vanaf 14cm lang. Verkoop per stuk.

Een broekrits zet je een stuk sneller in met behulp van Wondertape. Met het zelfklevende tape plak je de rits precies op de goede plek vast voor het naaien. Als je de broek weer in de was gooit, zal het tape oplossen. Zo kan iedereen een rits inzetten!

Korte rits metaal.

Een stevige metalen ritssluiting in een zilverkleurige uitvoering. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van een broek of een rok, voor tasjes, etui's, zakken of andere toepassingen, die om een korte en stevige rits vragen, zoals spijkerbroeken, twillbroeken en werkbroeken. De rits heeft een vertanding van 6 mm breed en is zilverkleurig, net als de stevige Werra-schuiver. De stoffen band van de rits is in diverse kleuren leverbaar. Deze rits is in dezelfde uitvoering ook beschikbaar als deelbare rits. Op die manier kun je, indien nodig, bij een jas de ritsen in mouwen, zakken en de rits van de jas zelf op elkaar afstemmen. Je gebruikt deze rits als vervanging voor een kapotte rits, maar je kunt de rits natuurlijk ook gebruiken voor kleding die je zelf maakt.

Kies kleur en maat rits.

In het bovenste selectiescherm kun je de juiste kleur selecteren. Als je het kleurnummer aanklikt, zie je een afbeelding van die kleur zodat je zeker weet dat je de juiste kleur kiest. In het tweede selectiescherm kun je de juiste maat uitkiezen. Deze rits is verkrijgbaar in 14 t/m 20 cm lengte. In een fijnere variant van 4 mm is deze rits overigens al verkrijgbaar vanaf 6 cm lengte. Hoe meet je een rits eigenlijk op? Meet altijd met een flexibel meetlint, zoals DEZE, vanaf het begin van de tandjes tot en met de eindstop. Nu heb je de juiste maat te pakken.

Specificaties:

Niet-deelbare rits, metaal, zilverkleurig. Kleur en maat selecteer je in de twee selectieschermen. De rits is leverbaar van 14 t/m 20cm lengte. Verkoop per stuk.

Allerlei ritsen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Makkelijk en snel!

Het inzetten van een rits wordt veel gemakkelijker als je Prym Wondertape gebruikt. Je plakt de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits metaal zilver grof

  • Merk: Opti
  • Model: 8059
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €2,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits metaal zilver fijn

Rits metaal zilver fijn

Broekrits metaal. Broekrits metaal: voor broeken, rokken en zakken. Rits vervangen in je broek of ..

€2,90

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Deelbare metalen rits. Deelbare metalen rits voor jassen, jacks en vesten. Nieuwe rits nodig voor ..

€7,10

Rits metaal goud grof

Rits metaal goud grof

Broekrits Metaal Goud. Broekrits Metaal Goud: stevige broekrits voor jeans. Broekrits vervangen? D..

€2,90

Rits metaal antiek goud grof

Rits metaal antiek goud grof

Broekrits metaal brons.Broekrits metaal brons: niet-deelbare ritssluiting voor broeken.Metalen broek..

€2,90

Tags: Jeansrits, rits voor jeans, spijkerbroek rits, rits voor spijkerbroek, ritssluiting voor jeans, ritssluiting voor spijkerbroek, denim rits, rits voor denim, denim ritssluiting, ritssluiting voor denim, metalen rits, groffe rits, rits metaal, rits grof, korte rits, broekrits, rokrits, spijkerrits, ijzeren rits, ijzer rits