Metalen Ritssluiting Deelbaar.

Metalen Ritssluiting deelbaar extra fijn.

Ritssluiting vervangen? Deze metalen ritssluiting is uitgevoerd in antiek goud en heeft een zeer fijne vertanding van 4mm breed. Dit maakt de bronskleurige ritssluiting zeer geschikt voor onder andere leren damesjassen, jacks en vestjes. Als je de metalen rits zorgvuldig inzet, heb je een subtiele, maar tegelijk zeer decoratieve sluiting. Je kunt deze deelbare ritssluiting gebruiken als nieuwe rits in een bestaande jas, maar je kunt de rits natuurlijk ook inzetten in een jas of vest die je zelf genaaid of gebreid hebt. Verkoop per stuk, kies zelf de kleur en maat.

Wist je dat je een ritssluiting super eenvoudig in kunt zetten met behulp van Wondertape? Met dit smalle bandje plak je de rits precies op de juiste plek vast. Stik de rits aansluitend vast met je naaimachine of in een gebreid vest met een stevige wollen draad. Het wondertape lost op bij de eerste wasbeurt.

Wat is een deelbare rits?

Een deelbare metalen ritssluiting gebruik je voor kledingstukken, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Deze metalen rits met antiekkleurige metalen vertanding is zeer fijn en daardoor geschikt voor dameskleding. Zoek je een fijne metalen rits voor een tas, rugzak of koffer? Daar kun je deze rits ook voor gebruiken. Bij sommige tassen kan het handig zijn dat de rits onderaan deelbaar is: hierdoor kun je vaak meer kwijt in je tas. Toch liever een gesloten uiteinde? Geen probleem: stik de rits dan vlak boven de eindstop even door en door met je naaimachine: nu heb je er een niet-deelbare rits van gemaakt.

Extra fijne metalen rits.

Deze extra fijne metalen rits is uitgevoerd in antiek goud. De band van de rits is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals je kunt zien op de verschillende foto’s. De vertanding van de rits is 4 mm breed en de rits is voorzien van een slanke Werra-schuiver in dezelfde kleur metaal. Zoek je een wat groffer model, dan is de rits tevens verkrijgbaar met een vertanding van 6 mm. De rits is geschikt voor leren en stoffen jassen, gebreide vestjes en voor tassen en koffertjes.

Hoe bestel ik deze rits?

Op de bovenstaande afbeeldingen kun je de juiste kleur uit zoeken. Vervolgens kun je in het selectiescherm het juiste kleurnummer aanklikken. Je zult zien, dat als je een kleur aanklikt, de bijbehorende foto verschijnt. Zo kun je voorkomen dat je een verkeerde kleur bestelt. In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze metalen ritssluiting is verkrijgbaar in 30 t/m 70 cm lengte. Twijfel je over de maat? Meet dan de bestaande ritssluiting op vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop van de rits: dit is de lengte die je nodig hebt. Of volg de aanwijzingen in je naai– of breipatroon.

Specificaties:

Metalen ritssluiting. Vertanding: 4mm. Kleur en maat selecteer je zelf in de selectieschermen. Verkoop per stuk.

Alles over onze ritsen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Bestel Wondertape mee!

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits metaal deelbaar antiek goud fijn

  • Merk: Opti
  • Model: 5497130
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen levertijd
  • €7,10


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits deelbaar grof

Rits deelbaar grof

Stevige deelbare ritssluiting. Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding. Deze deel..

€7,10

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Rits metaal deelbaar Zilver grof

Deelbare metalen rits. Deelbare metalen rits voor jassen, jacks en vesten. Nieuwe rits nodig voor ..

€7,10

Rits metaal deelbaar antiek goud grof

Rits metaal deelbaar antiek goud grof

Rits metaal deelbaar.Rits metaal deelbaar in antiek goud.Rits bestellen? Zoek je een rits voor een j..

€7,10

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Prym Wonder Tape, transparante, 2-zijdige kleefband, om vast te hechten. 6 mm, 9 meter. Dit tape is ..

€7,60

Tags: Metalen rits, niet deelbaar, Rits kopen Haarlem, rits kopen amsterdam, rits kopen Zaandam, rits kopen alkmaar, rits kopen den Helder, rits kopen den Haag, rits kopen Leiden, rits kopen gouda, rits kopen rotterdam, rits kopen Middelburg, rits kopen Vlissingen, rits kopen Terneuzen, rits kopen Den Bosch, rits kopen Breda, rits kopen Tilburg, rits kopen Eindhoven, rits kopen Helmond, rits kopen Maastricht, rits kopen Heerlen, rits kopen Roermond, rits kopen Venlo, rits kopen Sittard, rits kopen Nijmegen, rits kopen Arnhem, rits kopen Apeldoorn, rits kopen amersfoort, rits kopen Utrecht, rits kopen Hilversum, rits kopen almere, rits kopen Lelystad, rits kopen emmeloord, rits kopen Zwolle, rits kopen deventer, rits kopen hardenberg, rits kopen enschede, rits kopen Hengelo, rits kopen Emmen, rits kopen hoogeveen, rits kopen assen, rits kopen Groningen, rits kopen Winschoten, rits kopen Heerenveen, rits kopen drachten, rits kopen Leeuwarden, ritssluiting, niet deelbare ritssluiting, niet deelbare spiraalrits, ritssluiting kopen, ritssluiting bestellen, ritssluiting online kopen, ritssluiting online bestellen, niet deelbare ritssluiting kopen, niet deelbare ritssluiting online kopen, niet deelbare ritssluiting bestellen, niet deelbare ritssluiting online bestellen.