• Ophang Systeem Set voor Borduurwerk, Messing

Ophangsysteem voor Borduurwerk.

Ophangsysteem voor Borduurwerk: met dit metalen ophangsysteem kun je een borduurwerk ophangen en/of verzwaren. Geschikt voor het ophangen van bijvoorbeeld een schellekoord, geboortetegel of een ander borduurwerk.

Als je veel tijd en moeite hebt gestoken in een borduurwerk, wil je dit natuurlijk ook een mooie plek aan de muur geven. Met dit traditionele stalen opbergsysteem voor borduurwerk kun je je borduurwerk heel eenvoudig ophangen. Je ontvangt 2 messing ophangroedes in dezelfde lengte. Zoom je borduurwerk af met een zoom of voer het borduurwerk aan de achterzijde met een mooie voeringsstof. Vervolgens kun je je borduurwerk in de bovenste roede vastzetten. Aan de onderzijde van je borduurwerk bevestig je de ophanglijst op dezelfde manier.De ophangrail is aan de bovenzijde voorzien van een ronde ophanglus, waardoor je het borduurwerk aan een spijker of haakje kunt hangen. Doordat de metalen lus precies in het midden van de schuifstang is gelast, hangt je borduurwerk altijd mooi recht. Het gewicht van het borduurbeslag zorgt ervoor dat je borduurwerk mooi strak naar beneden hangt.

Je ontvangt 2 messing in dezelfde afmeting, die je beide aan je borduurwerk kunt bevestigen.

Model: Breda van Permin. Materiaal beslag: Messing, koperkleurig.

LET OP: dit artikel is in verschillende breedtes leverbaar. In het selectiescherm kun je de juiste maat selecteren om jouw schellekoord, geboortetegel, wandtapijt of borduurwerk op te hangen of te verzwaren. De genoemde maat is altijd de binnenmaat van het systeem. Door het gewicht van de messing ophangstangen wordt jouw borduurwerk mooi strak getrokken, waardoor het altijd mooi hangt. Bovendien bespaar je de kosten van eventueel inlijsten! In het selectiescherm zie jij de beschikbare voorraad per maat. Staat er niets bij, dan bestellen wij deze afmeting speciaal voor jou. Houd in dat geval rekening met een levertijd van 2-3 weken. Indien de maat wel op voorraad is, wordt de set dezelfde of uiterlijk de volgende dag door ons verzonden.

Made in Denmark.

Prijs per set.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ophang Systeem Set voor Borduurwerk, Messing

  • Merk: Permin
  • Model: 5159
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €29,95


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Leren Knoop Zwart

Leren Knoop Zwart

Leren Knoop.Leren Knoop als sierlijke sluiting voor zware jassen, vesten of wollen truien.Deze klass..

€1,10

Tags: Borduurbeslag, beslag voor borduurwerk, beslag voor borduurwerk kopen, beslag voor borduurwerk bestellen, beslag voor borduurwerk online kopen, beslag voor borduurwerk online bestellen, beslag voor borduurwerk haarlem, beslag voor borduurwerk kopen haarlem, beslag voor borduurwerk amsterdam, beslag voor borduurwerk kopen amsterdam, Permin beslag, borduurbeslag Copenhagen, borduurbeslag Copenhagen kopen, borduurbeslag Copenhagen bestellen, borduurbeslag Copenhagen online kopen, borduurbeslag Copenhagen online bestellen, borduurbeslag Copenhagen haarlem, borduurbeslag Copenhagen kopen haarlem, borduurbeslag Copenhagen amsterdam, borduurbeslag Copenhagen kopen amsterdam, borduurwerk ophangen, borduurtegel ophangen, schellekoord ophangen, schellekoord verzwaren, wandtapijt ophangen, wandtapijt verzwaren, borduurwerk verzwaren, borduurtegel verzwaren, geboortetegel ophangen, geboortetegel verzwaren, borduurwerk inlijsten, ophangroede, ophangroetje, ophangsysteem borduurwerk, gordijnroede, koperen roede, roede koper, roede messing, roede hout, houten roede