• GOEDKOOP: Jaslus 2 stuks Bruin

Ophanglussen.

Ophanglussen voor jouw jas. Bruin.

Fournituren: Jaslussen kopen? Is de ophanglus van je jas kapot? Met deze mantelhangers kun je een jas, waarvan de lus, waar jij de jas mee ophangt, kapot of uitgescheurd is, weer in ere herstellen. Deze jaslussen zijn uitgevoerd in kunstleer en aan de zijkanten verstevigd met metaal. De zijkanten van de mantelhangers zijn voorzien van een perforatie om ze eenvoudig vast te kunnen naaien. Deze zwarte mantelhangers zijn geschikt voor jassen, jacks en blazers. Je ontvangt van ons 2 stuks mantelhangers van kunstleer. Nu kan jouw jas weer netjes aan de kapstok! Probleem opgelost.

Deze zwarte jaslussen zijn geschikt voor niet al te zware jassen. Een gevoerde wollen winterjas of een zwaar ski-jack bijvoorbeeld kun je beter ophangen aan een metalen mantelhanger. Deze zijn verkrijgbaar in zilveren of zwarte uitvoering. Met Supersterk Naaigaren van Gütermann zet je jouw nieuwe jaslus stevig vast. Vergeet je niet om ook een setje naalden mee te bestellen?

Zwarte Jaslus.

Ligt die jas nu alweer op de grond te slingeren? Ojee: de jas heeft geen ophanglus meer! Geen probleem, hoor: dit is zo opgelost. Met de mantelhangers van Opry kun jij jouw jas snel repareren. Deze mantelhangers zijn van kunstleer. De jaslusjes zijn bruin van kleur. Je bestelt Pronty Jaslussen in een verpakking met 2 stuks. Zo kun je direct meerdere jassen herstellen.

Mantelhangers: Hoe werkt het?

Je kunt de leren mantelhangers met een paar steekjes vastnaaien. Gebruik hiervoor altijd Supersterk Naaigaren van Gütermann voor. Dit speciale naaigaren is zeer sterk en kan dus tegen een stootje. Gütermann Supersterk Naaigaren is leverbaar in 30 kleuren. Je vindt dus altijd een kleur garen die je voor dit klusje kunt gebruiken. Eerst even met een scherp tornmesje het oude stiksel en de kapotte jaslus verwijderen. Teken af, waar de jaslus heeft gezeten om de nieuwe jaslus mooi in het midden vast te kunnen naaien. Bekijk hoe de kapotte jaslus was bevestigd, om dit op dezelfde manier te herhalen. Snel eventjes vastnaaien en de jas of het colbert kunnen direct weer aan de kapstok! Wie nu nog een jas op de trap neerlegt, heeft niet langer een geldige smoes! Misschien trek je zelfs dat jasje weer aan, wat vorig seizoen afgedankt in de kast lag.

Specificaties:

Samenstelling: 60% kunstleer, 20% katoen, 20% polyester. Inhoud: Je ontvangt 2 mantelhangers. Kleur: Bruin. Ook beschikbaar in ZWART.

Niet vergeten:

Vergeet jij niet om een klosje Supersterk Naaigaren mee te bestellen? Het kleurnummer voor zwart is 000. En met een handig setje naainaalden zet jij jouw nieuwe jaslus snel eventjes vast.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Jaslus 2 stuks Bruin

  • Merk: Pronty
  • Model:721.130.038
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,95


Gerelateerde producten

Mantelhangers Zwart

Mantelhangers Zwart

Jasketting Metaal.Jasketting metaal voor een zware jas.Mist de ophangketting van je jas? Met deze me..

€5,10

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

GOEDKOOP: Naalden Complete Set voor slechts 1 EURO

GOEDKOOP: Naalden Complete Set voor slechts 1 EURO

Goedkope set naalden.Goedkope set naalden: goedkope naainaalden voor verstelwerk.Fournituren: Goedko..

€1,00

Mantelhangers Zilver

Mantelhangers Zilver

Mantelhangers van metaal.Mantelhangers van metaal: om een zware jas op te hangen.Lus van je jas kapo..

€5,10

Tags: Mantelhanger, mantelhangers, jaslus, lusje voor jas, jaskettinkje, jasketting, ketting voor jas, metalen jaslus, ophanglus, lusje, jas ophangen, jas kapot, jas repareren, jasje ophangen, jasje herstellen, kettinkje, hangertje, hanger voor jas, hang je jas op