• Wasmiddel voor Sportkleding - Neutraliseert geurtjes

Wasmiddel voor sportkleding en active wear.

Wasmiddel voor sportkleding en active wear - ideale voorbereiding voor impregneren

Wassen en strijken: Sportkleding en andere active wear heeft meer te verduren dan normale kleding. Restanten van vuil, zweet en wasmiddel zorgen ervoor dat de sportkleding minder goed ademt en kan ook nare luchtjes veroorzaken. Dit wasmiddel van DrBeckmann is speciaal ontwikkeld voor sportkleding, active wear en outdoorkleding. Het wasmiddel active wear reinigt, neutraliseert geurtjes en is tevens een ideale voorbereiding wanneer jij jouw kleding opnieuw wilt impregneren. Inhoud: 500ml - 14 wasbeurten.

Geen risico lopen met jouw gekleurde wasgoed? Gebruik dan Kleurenvangers van Dr Beckmann. Impregneren van kleding doe je met Harmisol. Vlekken in wasgoed behandel je voor met een speciale vlekkenduivel of voeg wat vlekkenzout toe aan jouw wasmiddel.

Wasmiddel voor sport - en outdoorkleding

Zoek jij een goed en doeltreffend wasmiddel voor jouw sportkleding? Dan hebben wij precies wat jij zoekt. Dit active wear wasmiddel van DrBeckmann rekent af met vuil, zweet en nare geurtjes. Bovendien is dit wasmiddel een prima voorbereiding voor wanneer jij jouw kleding wilt impregneren met HARMISOL. Met één fles wasmiddel Active wear draai jij 14 wassen met sportkleding.

DrBeckmann - alles voor een schone was:

DrBeckmann: een familiebedrijf, waar inmiddels de 4de generatie zich bezighoudt met producten voor een schone, witte en frisse was. DrBeckmann is de expert als het gaat om vlekken, witte was en heeft handige oplossingen voor een schone wasmachine of voor het herstellen van doorgelopen kleding. DrBeckmann geeft jouw wasgoed de zorg die het verdient.

Specificaties:

Vloeibaar Wasmiddel voor sport- en outdoorkleding. Inhoud: 500ml voor 14 wasbeurten. Geschikt voor alle wasbare synthetische, hightech of softshell kleding. Kan ook worden gebruikt voor GoreTex® & SympaTex®.

Alles weer lekker schoon:

  • Kleurenvangers - Tegen doorgelopen was
  • Vlekkenzout - voor schone en witte was
  • Vlekkenduivels - 8 varianten, de oplossing voor iedere vlek
  • Wasgoed impregneren in de wasmachine doe je met Harmisol

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wasmiddel voor Sportkleding - Neutraliseert geurtjes

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:912953
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,95


Gerelateerde producten

Harmisol - Impregneren in de wasmachine

Harmisol - Impregneren in de wasmachine

Maak kleding waterdicht.Maak kleding waterdicht in de wasmachine met HarmsiolWassen en strijken: Spo..

€7,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Tags: Wasmiddel, wasmiddel sportkleding, sportkleding wassen, nare geurtjes in wasgoed, wasgoed ruikt, zweetgeur wasgoed, verwijdert zweetgeur, kleding impregneren, DrBeckmann, Dr Beckmann, Harmisol, impregneren