• AANBIEDING: Naalden Complete Set

Goedkope set naalden.

Goedkope set naalden: naai-, stop- en borduurnaalden.

Fournituren: Goedkope naalden kopen? Een setje met naalden in de keukenlade is nooit weg om snel even een verstelklusje uit te voeren. In deze handige kunststof bewaarschijf zitten verschillende naalden, zodat jij er meerdere klusjes mee uit kunt voeren. Je ontvangt een selectie van naainaalden, stopnaalden en borduurnaalden. Totaal: 30 naalden, inclusief bewaarschijf.

Veel kleine reparaties voer jij heel eenvoudig zelf uit, mits je beschikt over het juiste materiaal. Zorg ervoor dat je altijd wat naaispulletjes in huis hebt, zoals een doosje spelden, veiligheidsspelden en een kaartje elastiek. Toch liever naalden van een A-merk? Kies dan voor de complete set naalden van Prym.

Complete set naalden.

Complete set naalden: dit handige bewaardoosje bevat een assortiment aan naalden voor naai- en handwerkjes. De verpakking bevat in totaal 30 stalen naalden. Met naainaalden, borduurnaalden en stopnaalden heb je voor elk klusje de juiste naald.

Ideaal voor kleine herstel- en verstelklusjes:

Deze voordelige naaldenset van is precies wat je nog mist in je naaimandje of in de keukenla. Voorkom eindeloos gezoek naar de juiste naald: in dit handige opbergdoosje vind je direct de naald die je nodig hebt! De handige ronde schijf bevat naainaalden, lange stopnaalden, fijne borduurnaalden met punt en een aantal stompe borduurnaalden met groot oog. De borduurnaalden met punt zijn ook prima te gebruiken als naainaald: voordeel is dat ze een lekker groot oog hebben, zodat je de draad gemakkelijker door het oog van de naald kunt krijgen. Stompe borduurnaalden gebruik je voor reparaties aan wollen kleding – stopnaalden zijn handig voor een dikker garen en zijn bovendien langer dan een naainaald.

Specificaties:

Materiaal: Staal. Bewaarschijf met naai-, stop- en borduurnaalden. Inhoud: 30 naalden.

Alles dat je nodig hebt:

Zorg voor een basis assortiment aan naaispullen. Kleine verstelklusjes besparen jou op termijn veel geld. Een doosje spelden en veiligheidsspelden, evenals een kaartje elastiek in de la komen altijd van pas. Liever naalden van een A-merk? Bestel dan de naaldenset van Prym.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AANBIEDING: Naalden Complete Set

  • Merk: Opry
  • Model: B228.600
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,60
  • €1,95


Gerelateerde producten

Assortiment Naalden

Assortiment Naalden

Dit handige bewaardoosje van Prym bevat een assortiment aan naalden voor naai- en handwerkjes.De ver..

€3,80

AANBIEDING: Veiligheidsspelden Medium

AANBIEDING: Veiligheidsspelden Medium

Veiligheidsspelden.Veiligheidsspelden staal, middenmaat.Fournituren bestellen? Veiligheidsspelden wi..

€1,65 €2,20

AANBIEDING: Glaskopspelden

AANBIEDING: Glaskopspelden

Goedkope Spelden.Goedkope Spelden - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naai..

€2,55 €3,40

AANBIEDING: Elastiek 6mm wit 10 meter Voordeelpak

AANBIEDING: Elastiek 6mm wit 10 meter Voordeelpak

Goedkope Fournituren: Elastiek.Goedkope Fournituren: Elastiek. Soepel en sterk.Goedkope Fournituren ..

€2,90 €3,85

Tags: Naainaalden, borduurnaalden, stopnaalden, Prym, naalden, set naalden, naaldenset, quiltnaald, borduurnaald, huishoudnaald, naalden met groot oog, stompe naald, stompe naalden, naalden met scherpe punt, naalden met groot oog, draad door het oog, draaddoorsteker