AANBIEDING: Naainaalden

AANBIEDING: Naainaalden
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€1,50 €2,00 - 25%
Aantal:

Goedkope Naalden.

Goedkope Naalden - Basis Fournituren.

Fournituren kopen? Wanneer je maar weinig naait, is dit een goede keuze. Dit zijn prima naainaalden voor het naaien van kleding, gordijnen enzovoort. Je ontvangt een gesorteerd setje voordelige naalden met verschillende afmetingen. Iedere speld is voorzien van een gelijkmatig gestanste naaldopening, zodat je de draad gemakkelijk door het oog van de naald kunt rijgen. De goedkope naalden zijn van staal en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 20 naalden.

Zorg ervoor dat je altijd een basisuitrusting fournituren in huis hebt. Dan kun je altijd even een knoop aanzetten, een broekzak repareren of een losgelaten zoompje vastzetten. Een setje naalden, een doosje spelden en veiligheidsspelden komen altijd van pas. Of bestel een handige basisset met de meest gebruikte fournituren.

Basis Fournituren.

Ook al zou je jezelf geen naaister noemen, iedereen heeft weleens een naald en draad in de handen gehad. Als je zelf wat kleine reparaties kunt uitvoeren, zal jou dat veel plezier opleveren. Want laten we wel zijn: even een knoop aanzetten, een broekzak met een gat dichtnaaien of een losgelaten zoom in je gordijn vastzetten is niet het meest ingewikkelde wat er is. Toch kiezen veel mensen ervoor om dit soort klusjes uit te besteden. Een gemakkelijke manier om geld en moeite te besparen? Doe het gewoon lekker zelf! Zorg ervoor dat je een aantal basis fournituren standaard in huis hebt: je zult ze vaker gebruiken dan je denkt!

Naainaalden.

Naainaalden behoren tot de basis uitrusting van jouw fournituren. Er zitten meerdere maten naalden in het doosje, zodat je die maat kunt gebruiken die voor jouw klusje het beste van pas komt. Deze naalden gebruik je om iets vast te naaien met de hand. Speld jouw naaiwerk altijd af voordat je gaat naaien, bijvoorbeeld met onze goedkope kopspelden. Afspelden is even wat werk, maar zorgt ervoor dat je vervolgens snel en secuur het naaiwerk af kunt maken. Vervolgens naai je het werk direct goed in elkaar. Deze naainaalden zijn ook prima geschikt voor het vastzetten van knopen. Zet een knoop nooit te stevig vast, maar zorg dat de draad wat speling heeft: hierdoor wordt voorkomen dat er teveel druk op de knoop komt te staan, waardoor je deze sneller zult verliezen.

Specificaties:

Materiaal: Stalen naainaalden in verschillende maten. Maat 5-9. Roestbestendig. Afmeting: 40 - 45mm. Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 20 naainaalden in verschillende maten.

Maak je basiscollectie fournituren compleet. Een setje naainaalden, spelden en veiligheidsspelden kun je maar beter in huis hebben. Wil jij toch liever naalden van een A-merk? Kijk dan bij het uitgebreide assortiment naainaalden van Prym.

©Bink Fournituren 2012-2020