AANBIEDING: Naad toeslag magneet

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=352
Levertijd: Op Voorraad
€5,01 €8,35 - 40%
Aantal:

Naadtoeslag Magneet.

Naadtoeslag Magneet: in één keer de juiste naadtoeslag.

Fournituren kopen die je werk wat gemakkelijker maken? Deze handige naadtoeslag magneetjes is één van onze handige hulpjes voor naaiwerk! Naai je zelf veel kleding? Dan weet je dat het uittekenen van een naadtoeslag op een bestaand patroon vaak een behoorlijke klus is. Voorkom dat je aan de slag hoeft met krijt of markeerstiften. Met deze zoomtoeslag magneet knip je in één keer de juiste naadtoeslag mee. Plaats meerdere magneetjes op het blad van je schaar en leg deze langs de lijn van het patroon. Zo kun je direct de naadtoeslag mee-knippen die je nodig hebt. Je ontvangt 10 magneetjes van elk 5mm lang.

Knip de juiste naadtoeslag.

Wanneer je zelf kleding maakt, zal je bij het knippen van je naaipatroon altijd rekening moeten houden met een zogenaamde naadtoeslag. Dit is de extra stof die je gebruikt om de verschillende patroondelen aan elkaar te naaien. Nadat je de naad hebt doorgestikt en de toeslag hebt afgewerkt met een zigzag-steek of met behulp van een lockmachine, draai je de kleding met de goede kant naar buiten en valt de naadtoeslag weg in de naad. Bij het knippen en verder verwerken van de patroondelen is het belangrijk dat de mee geknipte toeslag een constante breedte heeft. Wanneer de naadtoeslag zou gaan afwijken, is het lastiger om het kledingstuk op de juiste maat af te werken. Veel mensen tekenen met krijtpotlood of een markeerstift de naadtoeslag op de stof, voor het knippen. Dit is een tijdrovend klusje en het komt erg nauw dat je precies meet en aftekent. Bespaar tijd en voorkom fouten met het gebruik van de handige naadtoeslag magneet.

Hoe werkt het?

De naadtoeslag magneet is erg gemakkelijk in het gebruik. Je ontvangt 10 kleine magneetjes van elk 5mm lang. Bepaal hoe breed de naadtoeslag moet zijn, die je mee wilt knippen. Kies je bijvoorbeeld voor een naadtoeslag van 2,5cm, dan heb je 5 magneetjes nodig. Plaats de 5 magneetjes aan elkaar op het blad van je schaar. Nu knip je in één handeling de juiste naadtoeslag mee. Makkelijk, toch?

Specificaties:

Je ontvangt 10 krachtige magneetjes, elk met een lengte van 5mm.

©Bink Fournituren 2012-2020