• Elastiek voor Mondkapjes Plat 8mm

Kookecht Elastiek.

Kookecht Elastiek voor mondmaskers.

Elastiek bestellen? Dit standaard elastiek van Restyle is een prima keus en nog lekker voordeli ook! Vanwege de breedte, de rekbaarheid en het feit dat je dit elastiek op hoge temperatuur kunt wassen, is het buitengewoon geschikt voor het zelf maken van mondkapjes en mondmaskers! Het elastiek is lekker sterk, maar toch soepel en zacht. Het budget elastiek is 8 mm breed en je kunt het voor veel meer gebruiken dan alleen voor het zelf maken van mondmaskers. Gebruik dit standaard elastiek voor bijvoorbeeld ondergoed en sportbroekjes, voor slipjes, in boxershorts en nog veel meer. We knippen dit elastiek voor jou van de rol, dus je kunt precies het aantal meters hebben dat je nodig hebt. Bestel gerust wat extra: wat elastiek in voorraad hebben is nooit verkeerd! Bestel je ook gelijk een setje met rijgnaalden mee met dit budgetelastiek? Je zult zien dat je met zo’n superhandige rijgnaald het nieuwe elastiek snel en makkelijk door de tunnel heen rijgt. Verkoop per meter. Kleur: Wit. Breedte: 8mm. Ook leverbaar in 6mm breed of in een ronde, zeer soepele uitvoering van 2mmØ.

Lekker goedkoop elastiek.

Elastiek: je kunt het maar beter in huis hebben. Een paar meter wit en zwart elastiek in je naaikoffer komt altijd wel van pas. Kleding weggooien, dat is toch zonde eigenlijk. Gelukkig zijn we ons er inmiddels allemaal steeds meer van bewust, dat we kleding vaak te snel weggooien. Zo moeilijk is herstellen eigenlijk niet. Versleten elastiek in bijvoorbeeld broeken, pyjama’s, een legging of in een sportbroekje, kun je eenvoudig vervangen. Met het lekkere goedkope standaardelastiek van Restyle doe je dit heel eenvoudig. Omdat je dit elastiek per meter kunt bestellen, bestel je precies het aantal meters dat je nodig hebt, al adviseren we je om wat extra meters mee te bestellen voor je voorraad.

Elastiek vervangen: hoe doe je dat?

Haal als eerste de tunnel voorzichtig los en verwijder het oude elastiek. Nu heb je de juiste maat om een nieuw stuk elastiek af te knippen. Houd er wel rekening mee, dat het oude elastiek is uitgerekt! Voor een strak aansluitende broekje of rok knip je altijd een iets korter stuk elastiek af, dan het oude stuk elastiek dat je uit de tunnel hebt gehaald. Meet het elastiek even af om je middel: nu heb je straks weer een strak aansluitende onderbroek. Met een handige rijgnaald rijg je het nieuwe elastiek in no time door de tunnel heen. Het doorhalen van nieuw elastiek kun je beter niet met een veiligheidsspeld doen: met een beetje pech gaat de speld halverwege open! De scherpe punt van de veiligheidsspeld maakt snel een gaatje in jouw kleding. De kop van de rijgnaald voor elastiek en koord is stomp, dus je zult er de kleding niet mee beschadigen. Is het elastiek helemaal doorgeregen? Zet dan de losse uiteinden aan elkaar. Naai het tunneltje weer dicht. Missie geslaagd: Weggooien kan altijd nog!

Specificaties:

Samenstelling: 55% polyester, 45% latex. Afmeting: 8 mm breed. Verkoop per meter: Bestel je 1, dan ontvang je 1 meter, 2 = 2 meter enzovoort. Kleur: Wit. Voorkom dat je misgrijpt en bestel gerust wat extra meters. Tevens leverbaar in 6mm breed.

Wasinformatie.

Het elastiek is kookecht: je kunt het elastiek wassen tot 95°, dus kookecht. Wanneer je het elastiek heet wilt wassen, doe dat als volgt: Je kunt het elastiek op 60° wassen zonder verdere voorschriften of beperkingen. Wil je het elastiek op 95° wassen, doe dit dan niet langer dan 40 minuten. Op deze manier doodt de temperatuur van het wasprogramma de bacteriën, maar wordt de rekbaarheid en kwaliteit van het elastiek niet aangetast.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Elastiek voor Mondkapjes Plat 8mm

  • Merk: Restyle
  • Model: 31801
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,90
  • €0,69


Gerelateerde producten

Elastiek Standaard 12 mm Zwart

Elastiek Standaard 12 mm Zwart

Prym standaard elastiek is soepel en sterk en universeel toepasbaar. Op alle gevlochten elastiekband..

€3,30

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

AANBIEDING: Rijgnaalden voor elastiek

Rijgnaalden.Rijgnaalden: Speciale Aktieprijs!Rijgnaalden van Opry hebben een extra groot oog. Rijgna..

€1,87 €2,49

Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

Elastiek voor Mondkapjes Rond 2mm Wit

Mondkapjes Elastiek.Mondkapjes Elastiek: wit rond elastiek wasbaar tot 60°.Mondmasker elastiek nodig..

€0,75 €0,99

Wit Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Wit Elastiek voor Mondkapjes 6mm

Kookecht Elastiek.Kookecht Elastiek voor mondkapjes.Elastiek kopen? Dit standaard elastiek van Resty..

€0,45 €0,69

Tags: Rond elastiek, hoedenelastiek, koordelastiek, elastiek wasbaar, mondkapjes, mondkapje, mondmasker, zelf mondkapje maken, mondkapje maken, mondmasker maken, mondmaskers maken, mondmasker zelf maken, corona, elastiek, soepel elastiek, rekbaar elastiek, zacht elastiek, elastisch koord, elastisch draad