• OPRUIMING:  Mouwstrijkplank - MINI strijkplank

Mouwstrijkplankje.

Mouwstrijkplankje voor mouwen en fijn strijkwerk.

Mouwstrijkplank kopen? Is een mouwstrijkplank ouderwets? Misschien… Maar onderschat dit handige hulpmiddel niet. Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het is om gebruik te maken van een mouwstrijkplankje. Zowel voor mouwen, maar ook voor het strijken van passen, intasten van broekzakken, broekspijpen en fijn smockwerk. Door het zeer compacte formaat van deze mouwstrijkplank kun je eenvoudig kledingdelen strijken zonder risico op valse vouwen. Een welkome aanvulling voor je strijkaccessoires - Ook ideaal voor baby- en poppenkleding. Verkoop per stuk.

LET OP: OP=OP artikel - Voorraad beperkt - OP=OP.

Gebruik het mouwstrijkplankje ook in combinatie met het praktische mini persstrijkijzer: ideaal voor fijn naai- en strijkwerk en geliefd bij quilters. De mouwstrijkplank van Prym is groter dan deze versie. Gebruik onze STRIJKSPRAY voor stevige kragen en manchetten.

Het gemak van een mouwstrijkplank.

Gestreken kleding ziet er altijd een stuk verzorgder uit dan een broek of bloes vol kreukels. Maar geef je ogen eens de kost: hoe vaak zie je niet iemand lopen met slecht gestreken of gekreukte kleding? Geef je kleding de aandacht die ze nodig heeft. En met een mouwstrijkplank kun je ook kleine en moeilijk bereikbare delen van je kleding goed en doeltreffend gladstrijken! Het enkel strijken van een mouw of broekspijp door deze om en om de mouwstrijkplank te draaien, geeft nu eenmaal een veel mooier resultaat dan het strijken van twee lagen in één handeling.

Mouwstrijkplank - Ook voor naaiwerk.

Want bij naai- en verstelwerk komt dit kleine strijkplankje zeer goed van pas. Een zoom omstrijken, een naad platpersen of naadband op de patroondelen strijken: ongemerkt heb je je strijkbout bij het naai- en verstelwerk vaker nodig dan je zou denken. Door het kleine en compacte formaat van het mouwstrijkplankje zet je het eenvoudig op je werktafel voor het strijken van kleine delen en precisiewerk. Opgevouwen neemt de mouwstrijkplank nauwelijks ruimte in. Gebruik voor je naaiwerk of bij het quilten ook het Mini Persstrijkijzer van Prym. Het handige Mini Perstrijkijzer is ideaal voor al het fijne en precisie-strijkwerk en goed te gebruiken in combinatie met het mouwstrijkplankje.

Specificaties:

Afmeting: 51 x 12cm. Opvouwbaar. Verkoop per stuk.

Welke accessoires heb je nodig?

Er zijn 2 verschillende strijkijzers beschikbaar die je, dankzij het speciale formaat, goed kunt gebruiken voor klein of fijn strijkwerk. De mouwstrijkplank van Prym is een slag groter dan dit model. Ook voor een reguliere strijkplank zit je goed bij ons. Voor precisie-strijkwerk gebruik je DEZE strijkvingers - dat voorkomt ongelukjes!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OPRUIMING: Mouwstrijkplank - MINI strijkplank

  • Merk: Bohin
  • Model:PN-0010049
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95
  • €19,95


Gerelateerde producten

Strijkplankovertrek - Smal model 110 x 30cm

Strijkplankovertrek - Smal model 110 x 30cm

Strijkplankovertrek basismodelStrijkplankovertrek basismodel - Hoes voor strijkplank 110 x 30cmFourn..

€17,95

Mini Strijkijzer Precisiewerk - Ideaal voor patchwork

Mini Strijkijzer Precisiewerk - Ideaal voor patchwork

Precisie Strijkijzer.Precisie Strijkijzer: Mini Iron voor quilting.Quilt Strijkijzer: een speciaal m..

€59,95

Mouwstrijkplank - Compacte strijkplank voor precisiewerk - LET OP LEVERTIJD

Mouwstrijkplank - Compacte strijkplank voor precisiewerk - LET OP LEVERTIJD

Mouwstrijkplank.Mouwstrijkplank voor mouwen en fijn strijkwerk.Mouwstrijkplank kopen? Is een mouwstr..

€29,95

Tags: Mouwstrijkplank, strijkplankje, mini strijkplank, tafelstrijkplank, mouw strijkplank, mouw strijken, mouwen strijken strijkbout, strijkdeken