• Tijdelijke Lijmspray

Lijm Spray.

Lijm Spray: Tijdelijk verlijmen van textiel.

Fournituren: Tijdelijke lijm voor stof. Deze tijdelijke lijm Spray is ideaal voor het verlijmen van stukken stof over een groter oppervlak. Je gebruikt deze lijmspray voor het tijdelijk verlijmen van stof op stof. Je gebruikt de tijdelijke lijm vooral bij het verbinden van grotere stukken stof op stof. Wil je de stukken stof definitief aan elkaar verbinden, dan kun je door de 2 lagen heennaaien zonder risico op verschuiven. Haal je de stukken stof weer van elkaar? Ook geen probleem: de lijm verdwijnt na 2-5 dagen en laat geen vlekken achter. Ideaal bij Patchwork en Quilting. Verkoop per bus van 500ml.

Wil jij kleinere stukken stof tijdelijk verlijmen? Dan is de lijmmarkeerstift handig in het gebruik. Wil jij stof of leer definitief verlijmen? Gebruik dan Textiellijm of onze speciale Lijm voor Leer. Voor het vernaaien van verlijmde materialen, kun je het beste een Supernaald gebruiken van Schmetz: door de titanium laag blijven er geen lijmresten achter op jouw naald.

Tijdelijk verlijmen.

Dit speciale kleefmiddel voor textiel is superhandig in het gebruik. Je kunt gemakkelijk textiel plakken en verlijmen: of het nu gaat om het repareren van een losse zoom, het zelf bevestigen van elleboogstukken en applicaties, of om grotere stukken stof op elkaar te plakken. Deze lijmspray gebruik je voor het tijdelijk verlijmen van 2 of meerdere lagen stof.

Defintief vastmaken?

De Lijm Spray van Madeira is gemakkelijk in het gebruik en zeer effectief. De bevestiging is tijdelijk. Zo kun jij ervoor kiezen om de stoffen na afloop van jouw project weer van elkaar te halen. Toch liever een defintieve bevestiging? Naai dan na het verlijmen met de lijmspray de lagen stof op elkaar. De tussenliggende lijmlaag lost na verloop van tijd vanzelf op en laat geen resten of vlekken achter. Afhankelijk van de gebruikte textiel verdwijnt de lijmlaag na 2-5 dagen.

Hoe werkt het?

Schud de bus zorgvuldig voor het gebruik en breng de spray eenzijdig en dun aan op het te verlijmen stuk stof. Spray de textiellijm op een sproeiafstand van 20cm op één van beide zijden van het materiaal. Je kunt de tweede laag stof direct bevestigen of tenminste binnen een uur na het aanbrengen van de lijm. Gebruik de Lijm Spray altijd op schone of pas gewassen stoffen.

Specificaties:

Je ontvangt een bus Tijdelijke Lijm Spray. Kleefkracht: Hoog. Inhoud: 500ml. De lijm verdwijnt na 2-5 dagen en laat geen vlekken achter. Je kunt de Lijm Spray voor alle soorten textiel gebruiken. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking.

Tijdelijk of voor altijd verlijmen?

Deze lijmspray is tijdelijk van aard. Indien je door de verlijmde lagen stof heennaait, kun je de stof definitief aan elkaar bevestigen, zonder het risico van verschuiven of bobbelen. Gebruik hiervoor een titanium Supernaald van Schmetz: hierop blijven geen lijmresten achter. Kleine stukjes stof tijdelijk verlijmen, doe je het een lijm markeerstift. Voor het definitief verlijmen van textiel gebruik je Textiellijm. Voor het verlijmen van leer gebruik je Lijm voor Leer.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tijdelijke Lijmspray

  • Merk: Madeira
  • Model:4340
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Textiellijm plus - Lijm voor textiel en andere materialen

Textiellijm plus - Lijm voor textiel en andere materialen

Lijm voor textiel.Lijm voor textiel en allerlei andere materialen.Fournituren – Kledingreparatie: Me..

€5,95

Lijm Markeerstift

Lijm Markeerstift

Lijm Markeerstift, maakt vasthechten van stof op stof mogelijk zonder naald. Deze lijm markeerstift ..

€6,20

Lijm voor Leer - Lijmt leer, rubber, hout, papier en metaal

Lijm voor Leer - Lijmt leer, rubber, hout, papier en metaal

Lijm voor Leer.Lijm voor Leer om zelf leer te plakken en te repareren, zoals schoenen, tassen, leren..

€6,95

Naaimachinenaald Universeel Super - Dikte 80

Naaimachinenaald Universeel Super - Dikte 80

Schmetz Super Naalden.Schmetz Super Naalden zijn de krachtpatsers onder de naaimachinenaalden. Door ..

€4,50

Tags: Textiellijm, stoflijm, stoffenlijm, lijm voor textiel, lijm voor stof, lijm voor canvas, lijm voor katoen, stof verlijmen, stof plakken, lijm spray, lijmspray, sproeibare lijm, verstuiven van lijm, kleefmiddel, kleefmiddel met verstuiver