• LAATSTE PAAR: Bretels Basic Lichtblauw - OP=OP

Bretels.

Bretels zorgen ervoor dat je broek mooi op hoogte blijft zitten. Bovendien geef je met bretels een extra accent aan je bovenkleding.

Bretels houden je broek op hoogte, waardoor het dragen van een (te) strakke broekriem niet langer nodig is. Het dragen van bretels geeft beduidend meer beweegruimte, zeker als je wat forser bent of wanneer je voor je werk veel moet rekken en strekken. Hoewel bretels zeer klassiek zijn, kun je er wel degelijk een modieuze statement mee maken. Kies voor bretels in een ton sur ton kleur, of breng juist een kleurrijk accent aan op je kleding door een afwijkende kleur te kiezen.

Met de bretels van Prym kies je voor het beste: deze bretels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De bretelclips zijn zeer stevig en bestand tegen vele malen openen en sluiten, zodat je jaren plezier kunt hebben van je nieuwe bretels. De clips zijn gemaakt van stevig staal, de elastische band van de bretels bestaan uit een combinatie van 80% polyester en 20% elastodiene. De bretels zijn hoog elastisch, waardoor ze mooi aansluiten op je bovenlichaam. Bovendien zijn alle Prym bretels voorzien van een Eco-Tex label, wat een garantie is voor de strengste milieunormen met betrekking tot fabricage, materiaalkwaliteit en afwerking.

De Basic bretels bevestig je zowel aan de voor- als aan de achterzijde van je broek met 2 stevige clips. Op je rug zijn de bretels verbonden door middel van een kunststof verbindingsstuk.

Lengte: verstelbaar tot maximaal 130cm. Breedte: 30mm.

Kleur: Lichtblauw. Meerdere kleuren leverbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE PAAR: Bretels Basic Lichtblauw - OP=OP

  • Merk: Prym
  • Model:944152
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,95
  • €14,50


Gerelateerde producten

Bretelclip 30mm 2stuks

Bretelclip 30mm 2stuks

Bretelclips.Bretelclips om oude bretelclips te vervangen van bestaande bretels of om zelf je eigen b..

€6,20

OPRUIMING: Bretels Basic Beige - OP=OP

OPRUIMING: Bretels Basic Beige - OP=OP

Bretels.Bretels zorgen ervoor dat je broek mooi op hoogte blijft zitten. Bovendien geef je met brete..

€14,50 €17,95

Tags: Bretels, bretels kopen, stevige bretels, sportbretels, modieuze bretels, broekophouders, ophouders, bretelclips