• LAATSTE STUK: Sluitriempje voor kleding - Kiltriempje OP=OP

Smal kiltriempje

Smal kiltriempje - Sluiting voor rok, vest of omslagdoeken te sluiten.

Sluitingen voor kleding - er is meer te koop dan een eenvoudige drukknoop of een rits. Zoals dit fijne kiltriempje bijvoorbeeld: een smal riempje van kunstleer, voorzien van een fijn sluitgespje .Kiltriempjes worden gebruikt als sluiting voor kleding: denk aan een schotse rok, een gilet of een soepele omslagdoek die je wilt kunnen sluiten. De sluiting bestaat uit 2 smalle riempjes die je sluit met behulp van de ronde gesp. Totale lengte: 9cm. Verkoop per stuk.

LET OP: dit is een LAATSTE EXEMPLAAR, OP=OP

Andere mogelijkheden voor het sluiten van kleding zijn houtje touwtje sluitingen, een noorse sluiting of een bonthaak en oog. Of kies voor een stevige manteldrukker.

Kiltriempje - Smalle sluitriem met gesp

Wat staat het leuk: een losvallend wollen vest of een mooie ruime omslagdoek die je nonchalant om je schouders drapeert. Maar één windvlaag en je vest waait open en dan kan het goed koud zijn! Wanneer jij jouw vest, gilet of omslagdoek ook wilt kunnen sluiten, is deze kledingsluiting van Restyle een prima optie. En het staat nog leuk ook! De pin bij de gesp kun jij op 3 verschillende standen sluiten zodat jij kunt variëren. Door de donkerbruine kleur van het kunstleer en het antiekmessing-kleurige gespje kan jij gemakkelijk combineren.

Kiltriempje - Ook voor tassen

Vanwege het smalle formaat van het riempje en de stevige sluitgesp is een kiltriempje een ideale sluiting voor de klassieke Schotse rok. Daarnaast kan jij de kiltriem natuurlijk ook gebruiken als sluiting voor een tas of fietstas. De totale lengte van het riempje is 9 centimeter. Het kiltriempje is 10mm breed.

Specificaties:

Samenstelling: Kunstleer met metalen gesp. De sluiting bestaat uit 2 losse riempjes en een ronde gesp. Kleur: Donkerbruin met antiekmessing gesp. Totale afmeting: 9cm - Breedte: 10mm. Verkoop per stuk.

Welke sluiting wil jij?

  • Een mooie houtje touwtje sluiting - HIER vind je er verschillende
  • Een bonthaak, een noorse sluiting - of liever ANDERE haken en ogen?
  • KNOPEN - welke wil je?
  • Of kies voor een VERNAAIBARE drukker

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

LAATSTE STUK: Sluitriempje voor kleding - Kiltriempje OP=OP

  • Merk: Restyle
  • Model:10513-881
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,25
  • €1,75


Gerelateerde producten

Bonthaken en Ogen Zwart

Bonthaken en Ogen Zwart

Bonthaak.Een bonthaak is een klassieke, sierlijke sluiting en wordt gebruikt voor de sluiting van ve..

€5,60

Grote drukknoop - Manteldrukker 18mm Oudzilver per stuk

Grote drukknoop - Manteldrukker 18mm Oudzilver per stuk

Grote drukker donkere uitvoeringGrote drukker donkere uitvoering - Prijs per stukDrukknopen voor kle..

€0,50

Tags: Sluiting, gesp, gespje, ceintuurgesp, riemgesp, gesp voor riem, riemsluiting, ceintuursluiting, kiltriem, kiltriempje, kledingsluiting, sluiting voor tas, tassluiting, sluiting voor fietstas, riempje voor fietstas