• Strook Borduurstof Aïda 20 x 180cm Wit

Strook Borduurstof Aida Extra Breed.

Strook Borduurstof Aida Extra Breed - 20 x 180cm.

Borduren - Borduurstof kopen? Dit is een Aida borduurstof met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren. Het betreft een lange strook borduurstof, namelijk 20 x 180cm. Als je een compleet borduurpakket koopt, krijg je daar in de meeste gevallen behalve het patroon, ook het juiste garen en de borduurstof bijgeleverd. Beschik je alleen over een patroon of wil je een patroon uit een borduurpakket nogmaals borduren, dan kun je de stof ook los kopen om het borduurpatroon daar op te borduren.

Liever borduurstof aan de meter bestellen? Wij hebben diverse soorten, waar jij uit kunt kiezen. Vergeet jij niet om borduurnaalden en een borduurring mee te bestellen?

Aida borduurstof.

Borduurstof bestaat in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Dit betreft zogenaamde Aida handwerkstof: dit is een stof van katoen met een zeer regelmatig geweven en duidelijk zichtbare ruit. Dat maakt deze borduurstof zeer geschikt voor als je net met borduren begint of wanneer je ogen iets slechter beginnen te worden. Doordat het ruitmotief zeer duidelijk zichtbaar is in de stof, is het makkelijker om je telpatroon op de stof over te nemen. De stof is licht voorbehandeld met stijfsel: hierdoor glijdt de naald zeer eenvoudig door de stof. Aida borduurstof is zeer geschikt voor kruissteek borduren.

14 count = 5,5 kruisje per centimeter.

Borduurstof wordt gespecificeerd in de grootte van het aantal kruisjes dat je op een centimeter, of in de Engelse maat op een inch, kunt borduren. Op deze Aida borduurstof van DMC kun je 5,5 kruisje per centimeter borduren of 14 kruisjes op een inch. De officiële benaming is dan ook Aïda 14 count (= 5,5 st/cm).

Specificaties:

Samenstelling: 100% katoen. Kleur: Wit. Wasbaar tot 30°. Afmeting: Jij ontvangt een voorgeknipte strook borduurstof met een afmeting van 20 x 180cm.

TIPS:

Gebruik voor deze borduurstof bij voorkeur stompe borduurnaalden, grootte 18-22. Gebruik tevens een borduurring: dit zorgt ervoor dat je je werk gemakkelijker kunt vasthouden en geeft een beter overzicht waar je mee bezig bent.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Strook Borduurstof Aïda 20 x 180cm Wit

  • Merk: Zweigart
  • Model: ub-a14001m8
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €8,95


Gerelateerde producten

Borduurstof Aïda 14count 5 draads

Borduurstof Aïda 14count 5 draads

Borduurstof Aida.Borduurstof Aida met een regelmatig geweven ruit om zelf een patroon op te borduren..

€1,69

AANBIEDING: Naalden Groot Oog Stomp

AANBIEDING: Naalden Groot Oog Stomp

Stompe naalden met groot oog.Stompe naalden met groot oog - Basis Fournituren.Fournituren kopen? Wan..

€1,50 €2,00

Borduurstof Aïda 14count 5 draads ZWART

Borduurstof Aïda 14count 5 draads ZWART

Borduurstof Zwart.Borduurstof Zwart Aida 120cm breed, per 10cm.Borduurstof kopen? Dit is een standaa..

€1,99

Borduurring 10cm

Borduurring 10cm

De borduurringen van Restyle zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, met een..

€5,50

Tags: Borduurstof, handwerkstof, borduurstof aida, aida borduurstof, aida stof, aïda stof, aïda borduurstof, borduurlinnen, borduurkatoen, telstof, aftelstof, ruitjesstof, stof met ruitjes, stof om op te borduren, kaaslinnen, kaasdoek, zelf borduren, zelf patroon borduren, borduurpatroon, evenweave, borduurstof evenweave, permilan, permin, DMC, Zweigart, RTO borduurstof, borduurstof rood, borduurstof geel, borduurstof grijs, borduurstof blauw, borduurstof donkerblauw, borduurstof zalmkleurig, borduurstof beige, borduurstof zwart, borduurstof ecru, brede borduurstof, extra brede borduurstof, breed kaaslinnen, extra breed kaaslinnen, brede handwerkstof, extra brede handwerkstof