• OP=OP: Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Naar het strand

Scherp geprijsd borduurpakket

Scherp geprijsd borduurpakket – Telpatroon Naar het strand

Handwerken – Voordelige borduurpakketten met telpatroon hebben wij in allerlei uitvoeringen voor je. Dit complete borduurpakket van Leti Stitch bevat alles dat je nodig hebt: het borduurpakket wordt geleverd inclusief de borduurstof en met 33 kleuren borduurgaren op een handige garenkaart. Jij ontvangt eveneens een duidelijk telpatroon met Engelstalige instructie en een borduurnaald. Jij borduurt op zogenaamde Aïda borduurstof: dat is borduurstof van 100% katoen met een duidelijke ruitstructuur. Deze borduurstof is ideaal voor als jij nog niet zoveel geborduurd hebt. Afmeting: 30 x 17cm. Model: Naar het strand.

Uiteraard zijn er nog veel meer borduurpakketten voor jou beschikbaar. Bekijk HIER ons totaal aan borduurpakketten: wij hebben de modellen op soort voor jou gerangschikt, zodat jij op jouw gemak kunt bladeren en kiezen. Bestel jij direct een handige draaddoorsteker mee om jouw borduurgaren gemakkelijk door de naald te rijgen?

Borduurpakket met telpatroon

Borduren is een ontspannende hobby met een mooi en blijvend resultaat. Deze afbeelding kan jij, nadat jij klaar bent met borduren, inlijsten en ophangen als blijvend bewijs van jouw inspanning. Of geef jij de geborduurde afbeelding liever aan iemand cadeau? Met dit borduurpakket borduur jij op basis van een duidelijk telpatroon. Kleur voor kleur borduur jij het patroon op de borduurstof. Jij borduurt 6 kruisjes op een centimeter met 2 draadjes borduurgaren.

Compleet borduurpakket

De borduurpakketten van Leti Stitch zijn voorzien van een duidelijk leesbaar telpatroon, garenkaart en een Engelstalige instructie. In het pakket vind jij alles dat jij nodig hebt: de benodigde borduurgarens, de borduurstof waar jij op borduurt en een borduurnaald zijn bij het pakket inbegrepen.

Toch liever voorbedrukt?

Lijkt het borduren naar aanleiding van een telpatroon jou toch nog wat te ingewikkeld? Kijk dan eens bij DEZE pakketten: hierbij is de afbeelding van het patroon op de stof voorgedrukt en hoef jij niet te tellen. Dit geldt trouwens ook voor onze collectie KUSSENS die jij borduurt op grof stramien.

Specificaties:

Compleet borduurpakket Naar het strand - Gone to the beach. Afmeting: 30 x 17cm. Het borduurpakket bevat Aïda borduurstof, Anchor borduurgaren, een garenkaart en borduurnaald, telpatroon en Engelstalige instructie. Jij kunt dus direct beginnen met borduren.

Meer keus

We hebben nog meer telpatroon afbeeldingen voor jou. Met een handige draaddoorsteker voor borduurgaren van Prym voorkom jij gemartel om de draden van de splijtzijde door het oog van de naald te rijgen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

OP=OP: Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Naar het strand

  • Merk: LetiStitch
  • Model:LETI-0999
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €27,95
  • €9,95


Gerelateerde producten

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Mand vol aardbeien

Goedkoop borduurpakket met telpatroon - Mand vol aardbeien

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Mand vol aardbeienHandwerken – Voordelige borduurp..

€14,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€3,95

Borduurpakket met telpatroon - Margriet met vlinder

Borduurpakket met telpatroon - Margriet met vlinder

Voordelig borduurpakket Voordelig borduurpakket – Telpatroon Margriet met vlinderHandwerken – Goedko..

€12,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, goedkoop borduurpakket, laaggeprijsd borduurpakket, voordelig borduurpakket, borduurpakket aanbieding, borduurpakket scherp geprijsd