• Koperparels

Aanslag in vaas.

Aanslag in vaas verwijderen met koperparels.

Het is een bekend probleem: vieze, moeilijk te verwijderen aanslag op de bodem van een fles of vaas. Vazen zijn soms extra lastig schoon te krijgen vanwege de aanslag, die sommige bloemen en stilstaand water veroorzaken. Met een handige set reinigingsparels kun je dit probleem oplossen. Het geheim is de chemische reactie die de koperen parels veroorzaken wanneer ze in aanraking komen met water. Je strooit de parels eenvoudig in de vaas en vult deze met een bodem water. Goed schudden en je ziet het vuil verdwijnen! Je kunt de parels daarna opbergen in het potje en steeds weer hergebruiken. Verkoop in een goed afsluitbaar potje met 1000 koperparels van koolstaal, verguld met koper.

Bekijk ook ons assortiment met reinigingsborstels voor al je vazen, flessen en flesjes. Er is zelfs een speciaal borsteltje voor jouw herbruikbare rietjes!

Aanslag verwijderen van glazen bodems.

Lastig te verwijderen aanslag in bloemenvazen en flessen: we hebben er allemaal weleens mee te maken gehad. Iedereen heeft wel de gouden tip: doe dit, gebruik dat, week met dit… maar het blijft een lastig probleem. Het is toch zonde als je een mooie glazen vaas liever niet meer gebruikt vanwege de aanslagresten. Niet nodig: deze speciale koperparels van Redecker verwijderen lastige aanslag in bloemen en vazen als sneeuw voor de zon.

Hoe werkt het?

Een kind kan de was doen. Strooi de volledige inhoud van het potje met koperparels onderin de vaas of fles die je gaat reinigen. Vul met een flinke laag water en schudden maar! Je ziet het vuil en de aanslag losraken van de bodem! Laat het water weglopen en laat de pareltjes eventjes drogen op een theedoek. Tegen de tijd dat je de vaas hebt afgewassen met een mild afwasmiddel en hebt afgedroogd kunnen de pareltjes weer terug in het handige afsluitbare potje. Klaar voor de volgende klus!

Specificaties:

Materiaal: koolstaal met een koperlaagje. Inhoud potje: 1000 stuks koperparels. Doorsnede parels: 3mm; doorsnede potje 5,5cm. Steeds weer herbruikbaar!

Ook handig:

Ken je ons assortiment aan wissers en borstels voor glazen flessen? Met de handige melkflesborstel bijvoorbeeld kom je gemakkelijk in de hals van een fles. Met een set reinigingsborstels reinig je iedere fles of vaas. En wat dacht je van de handige, herbruikbare rietjes van roestvrijstaal? Het borsteltje krijg je er bij cadeau!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Koperparels

  • Merk: Redecker
  • Model: 250150
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,89


Gerelateerde producten

Set reinigingsborstels

Set reinigingsborstels

Flessenborstels.Flessenborstels: wissers voor fles en vaas.Flessenborstels: een handige reinigingsbo..

€16,85

Melkflessen borstel

Melkflessen borstel

Melkflesborstel.Melkflesborstel speciaal voor glazen flessen.Glazen flessen schoonmaken? Met deze ha..

€9,27

Tags: koper, koperparels, aanslag, aanslag in vaas, aanslag in fles, aanslag op glas, aanslag verwijderen, aanslag van bloemen verwijderen, aanslag van stilstaand water verwijderen, carbon steel, koolstaal, vergulde parels, reinigingsparels, aanslag reinigen