• Knaagdierborstel - Voor konijn, cavia of hamster

Borstel voor kleine huisdieren

Borstel voor kleine huisdieren – voor een glanzende vacht

Fournituren – Borstels met echt haar. Veel knaagdieren, zoals een konijn, een cavia, hamster of muis hebben een mooie, glanzende en zachte vacht. Vooral konijnen zijn zuinig op hun vacht: ze wassen deze meerdere keren per dag. Door jouw huisdier regelmatig te borstelen, help je haar de vacht te onderhouden en heb je tegelijkertijd een fijn moment samen met jouw kleinste huisgenoot. Een knaagdierborstel verwijdert dode haren uit de vacht en houdt jou alert op eventuele klitten of aangekoekt vuil. Deze huisdierenborstel is gemaakt van zacht varkenshaar: een effectieve borstel die jouw huisdier als prettig zal ervaren, omdat de borstelharen niet trekken aan de vacht. Het handvat van de borstel is van gelakt beukenhout. Afmeting: 14,5cm. Verkoop per stuk.

Ook voor honden en katten kan jij bij ons een speciale borstel bestellen. Vergeet je niet om jouw borstel af en toe even schoon te maken? Voor jouzelf hebben we een uitgebreid assortiment aan haarborstels met echt haar - Kijk HIER maar eens.

Knaagdieren borstelen – waarom?

Ieder huisdier met een mooie, zachte vacht verliest gedurende het jaar regelmatig haren en bij wisseling van het seizoen laat zij extra veel haren los. Met deze duurzame huisdierenborstel van Redecker voorkom je dat de dierenharen zich door je hele huis verspreiden. Bovendien zal je merken dat jouw konijn, cavia of hamster het heerlijk vindt om uitgebreid geborsteld te worden en de losse haren kwijt te raken. Regelmatig borstelen van de vacht van jouw knaagdier, helpt het dier om de vacht mooi zacht en glanzend te houden. Het regelmatig borstelen van de vacht houdt deze in goede conditie, omdat dode haren worden verwijderd voordat er klitten ontstaan.

Kwestie van wennen – Hoe?

Heb jij jouw huisdier nooit eerder geborsteld? Bouw het borstelen dan rustig op. Neem jouw huisdier bij het borstelen bij voorkeur op schoot, om hem of haar op zijn gemak te stellen. Daarna aai je de vacht zachtjes en laat dit langzamerhand overnemen door de borstel. Borstel in 1ste instantie altijd met de haarrichting mee. Als je klitten tegenkomt, verwijder die dan voorzichtig uit de vacht, zonder te trekken. Stop met borstelen, zodra je merkt dat het dier het zat is. Zo maak je het hem niet tegen en zal het dier sneller wennen aan het borstelen.

Specificaties:

Samenstelling: Borstel van zacht varkenshaar en beukenhout, dat voorzien is van een vernislaag. Afmeting: 14,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Meer borstelwerk:

Ook voor de hond en de kat hebben wij een haarborstel. Haarborstels voor jouzelf leveren wij in soorten en maten. Het totale assortiment vind jij HIER. Een reinigingsset voor borstels en kammen houd deze in goede conditie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Knaagdierborstel - Voor konijn, cavia of hamster

  • Merk: Redecker
  • Model:491014
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €12,95


Gerelateerde producten

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel voor dun haar -10 rij

Haarborstel Echt haar.Haarborstel Echt haar voor dun, fijn haar.Waarom een haarborstel met echt haar..

€24,95

Kattenborstel - LET OP LEVERTIJD

Kattenborstel - LET OP LEVERTIJD

Borstel voor de katBorstel voor de kat – voor een glanzende vachtFournituren – Borstels met echt haa..

€15,95

Hondenborstel - Varkenshaar en houten pennen

Hondenborstel - Varkenshaar en houten pennen

Borstel voor de hondBorstel voor de kat – voor een schone vachtFournituren – Borstels met echt haar...

€24,95

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Reinigingsset - Voor Borstels en Kammen

Haarborstels Schoonmaken.Haarborstels schoonmaken : set voor borstels en kammen.Hoe maak ik mijn haa..

€13,95

Tags: Dierenborstel, borstel voor huisdier, losse haren huisdier, huisdier verhaart, huisdierborstel, duurzaam, natuurlijk, natuurlijk haar, natuurborstel, echte borstel, konijnenborstel, borstel voor konijn, borstel voor cavia, borstel voor hamster, huisdier borstelen