• Extra Grote Knoop Zwart - 50mm, per stuk - BEPERKT LEVERBAAR

Zwarte Mega Knoop.

Zwarte Mega Knoop - Voor kleding of decoratie

Fournituren: Knoop bestellen? Deze extra grote zwarte knoop in klassieke uitvoering is een goede knoop om een extra accent aan te brengen op kleding of woontextiel. De grote zwarte knoop is maar liefst 5 centimeter in doorsnee. Omdat de knoop is uitgevoerd in neutraal zwart, bereik jij het accent dat je zoekt vooral door de bijzondere afmeting. Een enkele knoop op een jasje of omslagdoek, of meerdere van deze grote knopen naast elkaar op woonkussens, gordijnen of de vouwrand van een sprei... Laat jouw fantasie de vrije loop gaan en bedenk waar jij deze supergrote knoop voor kunt gebruiken. Omdat jij al deze knopen los kunt bestellen, kun jij precies het aantal bestellen dat je nodig hebt. Vergeet je niet om een extra reserve-exemplaar mee te bestellen? Kleur: Zwart. Verkoop per stuk.

LET OP: deze knoop is tijdelijk BEPERKT LEVERBAAR: Maximaal 12 stuks leverbaar

Liever een andere knoop? Bekijk HIER ons volledige assortiment knopen. Knopen zet jij het beste aan met Supersterk Naaigaren van Gütermann: dan verlies jij jouw knoop niet zo gauw weer. Of gebruik Knopen Aanzetten zonder naald en draad: dan raak jij die knoop echt nooit meer kwijt!

Een losse knoop - waar koop je die nog?

Het gebeurt ons allemaal: plotseling mis je een knoop aan je jas. Reserveknopen worden tegenwoordig lang niet altijd meer mee geleverd, dus het is vaak een hele zoektocht naar een knoop om aan je jas te zetten. Deze extra grote knoop is te gebruiken als vervanging aan jouw jas, colbert, kostuum, vest of trui. Met zo'n extra grote knoop breng je in een enkele handeling een stoer accent aan op kleding of andere textiel.

Knopen - Ook voor in huis.

Deze extra grote knoop is niet enkel voor kleding te gebruiken. Het formaat, in combinatie met de solide neutrale uitstraling, maakt de knoop zeer geschikt voor een accent op huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld eens aan het gebruik van deze grote knopen op lussengordijnen of bij de omslag van een sprei of plaid. Ook op woonkussens breng je met het grootste gemak een extra stoer ijkpunt aan in de uitvoering. Deze grote knoop doet het goed op grof gebreid materiaal of op stoere, stevige stoffen zoals corduroy, denim, canvas of ruige dekenstof.

Specificaties:

Materiaal: Kunststof; 4-gaats knoop. Wasbaar tot 60°. Kleur: Zwart. Maat: 50mm (80").

Knopen vastzetten – hoe dan?

Niets zo frustrerend als een pas aangezette knoop die je toch weer verliest. Een paar tips:

  1. Hecht het naaigaren goed aan en af, voordat jij de knoop vastnaait.
  2. Naai de knoop niet te dicht op de stof, dus zorg ervoor dat de knoop iets speling heeft bij het openen en sluiten van de jas.
  3. Gebruik voor het vastzetten van een knoop het liefste Supersterk Naaigaren van Gütermann – leverbaar in 30 kleuren!
  4. Of gebruik Knopen aanzetten zonder naald en draad: die knoop raak jij NOOIT meer kwijt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Extra Grote Knoop Zwart - 50mm, per stuk - BEPERKT LEVERBAAR

  • Merk: Opry
  • Model:6000-80-000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €1,50


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Grote Knoop Bruin 30mm - Per stuk

Grote Knoop Bruin 30mm - Per stuk

Grote knoop.Grote knoop, donkerbruin – voor jas(je).Fournituren: Knoop kopen? Deze mooie grote knoop..

€0,90

Tags: Zwarte knopen, kostuumknopen, knopen voor jack, knopen voor kostuum, knopen voor colbert, knopen voor jasje, grote knoop, grote zwarte knoop, zwarte knoop, bruine knoop, blauwe knoop, grote bruine knoop, grote blauwe knoop, knoop zwart, knoop bruin, knoop blauw