Kledingborstel voor klittenband.

Kledingborstel voor klittenband verwijdert stof en draden. voor in jouw binnenzak of handtas.

Borstelwerk van natuurlijk materiaal - Kledingborstel. Klittenband is een ideale sluiting voor onder andere kleding. Klittenband, dat bestaat uit een zogenaamde lus- en haakzijde, is een zeer krachtige sluiting die je bijna oneindig van en op elkaar kunt leggen. Het enige nadeel van klittenband is dat er op termijn steeds meer draadjes, pluisjes en stof aan het klittenband blijven haken. Met deze superhandige kledingborstel voor klittenband verwijder jij dit snel en gemakkelijk. Echt een aanwinst voor in huis, deze borstel. De kledingborstel voor klittenband is gemaakt van geolied beukenhout en draadstaal. Afmeting: 15cm. Verkoop per stuk.

Ook heel handig is onze anti-pluisborstel? Die maakt jouw (be)kleding vrij van katten- of hondenharen. Daarnaast hebben we een klassieke kledingborstel, die jij ook voor stoffen bekleding van de bank kunt gebruiken. De cashmere borstel is speciaal voor kwetsbare wollen truien. En met de ideale vorm van de hoedenborstel krijg jij ook deze weer mooi stofvrij.

Kledingborstel - Altijd verzorgd

Het is misschien ouderwets, maar gepoetste schoenen, gekamde haren en een schone en gestreken outfit maken echt nog altijd verschil bij een eerste kennismaking. Maar ook als jij op weg bent naar een familiebijeenkomst, een spannend eerste afspraakje of gewoon even bij Oma langs gaat… jouw verschijning kan altijd wel wat aandacht gebruiken. Deze speciale kledingborstel maakt klittenband sluitingen in schoeisel, kleding en andere textiel eenvoudig van pluis, stof en haren.

Handzaam model.

De kledingborstel voor klittenband heeft draadstalen tandjes, waarmee jij het klittenband eenvoudig schoon kunt borstelen. Het gebruikte hout van de ergonomische handgreep is geolied beukenhout. Smeer het hout één keer in de zoveel tijd in met een klein beetje olie op keukenpapier en het hout blijft vrij van vocht en vlekken. Vanwege het compacte formaat van 15 centimeter past de kledingborstel eenvoudig in een schoenpoetskist of een ladenkast.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels, metaal of dierlijk haar.

Specificaties:

Samenstelling: Geolied beukenhout; draadstaal. Afmeting: 15 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere oplossingen om goed voor de dag te komen:

  • Klassieke kleding- en meubelborstel
  • Hoedenborstel
  • Pluisborstel om dierenharen te verwijderen
  • Kledingborstel voor cashmere en gevoelige wol

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borstel om klittenband stof- en pluisvrij te maken

  • Merk: Redecker
  • Model: 437015
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €16,95


Gerelateerde producten

Klassieke kleding en meubel-borstel

Klassieke kleding en meubel-borstel

Meubelborstel.Meubelborstel: klassieke borstel met echt haar.Borstel met echt haar: De borstels die ..

€37,50

Pluisborstel verwijdert (dieren)haren

Pluisborstel verwijdert (dieren)haren

Meubelborstel.Meubelborstel: verwijdert dierenharen van kleding en meubilair.Borstel met echt haar: ..

€39,95

Hoedenborstel

Hoedenborstel

De gebogenvorm van de hoedenborstel past zich daarmee aan de vorm van de hoed aan. Geolied perenboom..

€16,95

Tags: Kledingborstel, borstel voor kleding, schuier, kledingschuier, glansborstel, borsteltje, zakborstel, tasborstel, handtasborstel, kledingschuier, klittenband schoonmaken, klittenband borstel, borstel voor klittenband, klittenband vies